НАЧАЛО 

 ЗА НАС 

 КОНТАКТИ

 ЗАПИТВАНЕ


СЕРТИФИКАТНИ КУРСОВЕ ПО ГРЪЦКИ, ТУРСКИ,
ПОЛСКИ, ХОЛАНДСКИ, АРАБСКИ И ДРУГИ


        курсове по холандски
ОЩЕ


Лицензирана квалификация по професияуроци по турскиуроци по турски Бургас
курсове по турски Бургас
турски език Бургас


курсове по гръцкиуроци по гръцки във Варна
обучение по гръцки Варна
курсове по гръцки Варнакурсове по арабскикурсове по холандски Бургасуроци по турскиезиков курс по нидерландскикурсове по гръцкиезиков курс арабски Варнакурсове по нидерландскикурсове по полски

курсове по гръцки София


курсове по гръцки София
уроци по гръцки София
гръцки език София


курсове по турски София


курсове по турски София
уроци по турски София
турски език София


Преводи и легализация


Център Давитоз извършва писмени и устни преводи и легализации със заклети преводачи от и на всички езици, на всички видове документи и интернет страници. Между клиентите на център Давитоз са Лукойл Нефтохим, Балкан Уинд, Леместия Балкан Инвестърс, Мастърхауз и много други...
ОЩЕ НА davitoz.orgкурсове по полскиМнения за Давитоз


Венцислав Йорданов:
"Курсът е супер. Благодаря много!"
За връзка с Давитоз


курсове по скайп курсове Варна   курсове английски Варна   Davitoz E-mailОбучението в Давитоз се отличава с подчертана практическа подготовка, ориентирана към умението на курсистите да разговарят на чужд език.

Често задаваните от Вас въпроси са:

Каква е продължителността на курсовете по гръцки, турски, холандски, арабски и други редки езици?

Обучението е индивидуално, по уговорка. Примерно разпределение на часовете, напр. за курсовете по гръцки и турски, e занятия 2 пъти седмично по 3 учебни часа. В този случай едно ниво обхваща 6 седмици. Понеже уроците са по уговорка, периодът може да е по-кратък или по-дълъг.


Как мога да определя нивото си?

За курсовете по гръцки, турски, холандски, арабски и други редки езици можете да определите Вашето ниво в първото занятие с преподавателя.


За кои изпити по гръцки, турски, холандски, арабски и други редки езици мога да се подготвя в Давитоз?

В Давитоз може да се подготвите за всеки от изпитите по Международната Езикова Рамка. Уроците по гръцки, турски и по другите редки езици са сертификатни.


На каква възраст са курсистите в една група?

Има отделни групи за възрастни, деца и ученици.


Коя е учебната програма, по която се работи?

В курсовете по гръцки, турски, холандски, арабски и други редки езици се работи по учебни системи, съобразени с Международната Езикова Рамка или по програми, които курсистът е избрал. Специализираното обучение с насоченост бизнес, в сферата на туризма, с юридическа терминология и други подобни се провежда по специализирани материали.Набляга ли се на говоренето?

Да, обучението в Давитоз е насочено към практическата част на езика, провеждането на диалози и слушането на автентични разговори. Чрез пресъздаване на ежедневието курсистите са поставяни в реални ситуации, които те ще срещат при общуването си на гръцки, холандски, турски, арабски и други езици.Колко са нивата на обучение?


Основните нива са 4. Над тях има и специализирани надграждащи, например за работа като лекар в чужбина или за следване в университет.


Кога има започващи курсове?


Обучението по арабски, холандски, турски, гръцки и други редки езици е индивидуално и започва по уговорка. Курсове се провеждат в групова форма, когато двама или повече курсисти, които са роднини, приятели или колеги се запишат заедно.Кои са преподавателите?Давитоз провежда висококачествено обучение, следствие на дългогодишна работа и отличен преподавателски състав. Всеки един преподавател притежава теоретични и практически знания и умения, напр. в обучението по гръцки, турски, арабски, холандски.Каква е цената на обучение?
Таксите са следните:


- обща подготовка по гръцки и турски 389 лв/ индивидуално 

- специализирана подготовка по гръцки и турски и обучение по полски, холандски, арабски и други редки езици 432 лв/ индивидуално

- СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! При записване на двама или повече курсисти, които са роднини, приятели или колеги, се ползва намаление. В този случай таксата за обща подготовка по гръцки и турски e 346 лв/ курсист. За специализирана подготовка по гръцки и турски и обучение по полски, холандски, арабски и други редки езици таксата е 389 лв/ курсист.

ВАЖНО: За курсисти на Давитоз изпитите по Международната Езикова Рамка и издаването на сертификат са безплатни. За кандидати, които не са посещавали курсове в Давитоз, а желаят да се явят само на изпит, цената на изпита и издаването на сертификат е 144 лв.


Кога се заплаща таксата за курсовете по турски, гръцки, холандски, арабски и други редки езици?

Таксата се заплаща при записване на обучението в пълен размер.


Ще получа ли сертификат след края на курса?

Център Давитоз е лицензиран международно. Всеки един курс завършва с изпит и сертификат съобразно Международна Езикова Рамка.


Мога ли да се явя само на изпит, без да съм посещавал курс в Давитоз?

Да, записването се извършва в офисите на Давитоз или по банков път. Таксата е 144 лв.Валиден ли е сертификатът в чужбина?

Сертификатите от изпитите, провеждани в Давитоз, по турски, гръцки, холандски, арабски и други езици са международно валидни за нивата А1 до С2.


Как мога да посещавам уроци, ако не съм от града и не мога да пътувам?

Онлайн курсовете в Давитоз по турски, арабски, холандкси, гръцки и други редки езици са лицензирани международно. Провеждат се чрез скайп, слушалки и микрофон и са изключително подходящи за хора, които искат да пестят време и да не пътуват. За повече информация за онлайн обучението натиснете тук.При допълнителни въпроси може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените по-долу данни за контакти :)