Курсове по гръцки, турски, холандски, арабски София - Варна - Бургас

Уроци - турски, гръцки, холандски, полски, чешки и др.


Обучението в Давитоз София, Варна и Бургас по гръцки, турски, холандски, арабски и други редки езици се отличава с подчертана практическа подготовка, ориентирана към умението на курсистите да разговарят на чужд език. Често задавани от Вас въпроси са:

Каква е продължителността на курсовете?


Обучението е индивидуално, по уговорка. Примерно разпределение на часовете, напр. за курсовете по гръцки и турски, e занятия 2 пъти седмично по 3 учебни часа. В този случай едно ниво обхваща 6 седмици. Понеже уроците са по уговорка, периодът може да е по-кратък или по-дълъг.

Как мога да определя нивото си?


За курсовете по гръцки, турски, холандски, арабски и други редки езици можете да определите Вашето ниво в първото занятие с преподавателя.

За кои изпити по гръцки, турски, холандски, арабски и други редки езици мога да се подготвя в Давитоз?


В Давитоз може да се подготвите за всеки от изпитите по Европейската Езикова Рамка. Уроците по гръцки, турски и по другите редки езици са сертификатни.

На каква възраст са курсистите в една група?


Има отделни групи за възрастни, деца и ученици.

Коя е учебната програма?


В курсовете по гръцки, турски, холандски, арабски и други редки езици се работи по учебни системи, съобразени с Европейската Езикова Рамка или по програми, които курсистът е избрал. Специализираното обучение с насоченост бизнес, в сферата на туризма, с юридическа терминология и други подобни се провежда по специализирани материали.

Набляга ли се на говоренето?


Да, обучението в Давитоз е насочено към практическата част на езика, провеждането на диалози и слушането на автентични разговори. Чрез пресъздаване на ежедневието курсистите са поставяни в реални ситуации, които те ще срещат при общуването си на гръцки, холандски, турски, арабски и други езици.

Колко са нивата на обучение?


Основните нива са 4. Над тях има и специализирани надграждащи, например за работа в чужбина или за следване в университет.

Кога има започващи курсове?


Обучението по арабски, холандски, турски, гръцки и други редки езици е индивидуално и започва по уговорка. Курсове се провеждат в групова форма, когато двама или повече курсисти, които са роднини, приятели или колеги се запишат заедно.

Кои са преподавателите?


Давитоз провежда висококачествено обучение, следствие на дългогодишна работа и отличен преподавателски състав. Всеки един преподавател притежава теоретични и практически знания и умения, напр. в обучението по гръцки, турски, арабски, холандски.

Каква е цената на обучение?


Таксите са следните:

- обща подготовка по гръцки и турски 389 лв/ индивидуално

- специализирана подготовка по гръцки и турски и обучение по полски, холандски, арабски и други редки езици 432 лв/ индивидуално

- СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! При записване на двама или повече курсисти, които са роднини, приятели или колеги, се ползва намаление. В този случай таксата за обща подготовка по гръцки и турски e 346 лв/ курсист. За специализирана подготовка по гръцки и турски и обучение по полски, холандски, арабски и други редки езици таксата е 389 лв/ курсист.

ВАЖНО: За курсисти на Давитоз изпитите по Европейската Езикова Рамка и издаването на сертификат са безплатни. За кандидати, които не са посещавали курсове в Давитоз, а желаят да се явят само на изпит, цената на изпита и издаването на сертификат е 144 лв.

Кога се заплаща таксата за курсовете по турски, гръцки, холандски, арабски и други редки езици?


Таксата за обучение се заплаща при записването в пълен размер. Може да се заплати в офисите ни в София, Бургас и Варна или по банков път.

Ще получа ли сертификат след края на курса?


Център Давитоз е лицензиран международно. Всеки един курс завършва с изпит и сертификат съобразно Европейската Езикова Рамка.

Валиден ли е сертификатът в чужбина?


Сертификатите от изпитите, провеждани в Давитоз, по турски, гръцки, холандски, арабски и други езици са международно валидни за нивата А1 до С2.

Мога ли да се явя само на изпит, без да съм посещавал курс в Давитоз?


Да, записването се извършва в офисите ни в Бургас, Варна и София или онлайн. Таксата е 144 лв.

Как мога да посещавам курс, ако не съм от града и не мога да пътувам?


Онлайн курсовете в Давитоз по турски, арабски, холандски, гръцки и други редки езици са лицензирани международно. Провеждат се чрез скайп, слушалки и микрофон и са изключително подходящи за хора, които искат да пестят време и да не пътуват. За повече информация за онлайн обучението натиснете тук.

При допълнителни въпроси можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените по-долу данни за контакти :)