английски-курсове-уроци

   Образователен център Давитоз

 

СЕРТИФИКАТНИ КУРСОВЕ И ПОДГОТОВКА ЗА ИЗПИТИ В БУРГАС, ВАРНА, СОФИЯ

МЕЖДУНАРОДЕН ЛИЦЕНЗ

 

КУРСОВЕ ДАВИТОЗ

Нашата мисия

Чрез висококачествено обучение ние развиваме индивидуалните способности на нашите курсисти и провеждаме занятия с подчертана практическа подготовка.

Фирмен профил

Вследствие на високия си професионализъм център ДАВИТОЗ е лицензиран международно от International Education Society (Международно Образователно Дружество). През 2017 година Център Давитоз има честта да бъде номиниран от Оксфордския академичен съюз за международната награда "Европейско качество". Центърът получава признание от Оксфордския академичен съюз за качеството на предлаганите образователни услуги, съответствието им с международните стандарти, отличния прилаган образователен мениджмънт и методите на преподаване.

Като резултат от дългогодишен опит и общуване с нашите курсисти и преподаватели екипът на център Давитоз Ви гарантира:

100% ОТНОШЕНИЕ И ВНИМАНИЕ за Вас и Вашите въпроси. Ние сме изцяло на разположение от момента, в който се обърнете към нас, до момента, в който приключите своето обучение... и след това :)

- ГЪВКАВОСТ И ПРОЗРАЧНОСТ на учебния план и процес, така че да удовлетвори всички Ваши желания и потребности

- Абсолютна ЛЕГИТИМНОСТ на издаваните от нас документи и съдействие за Вашата ПРОФЕСИОНАЛНА РЕАЛИЗАЦИЯ

- Качествена ОБРАТНА ВРЪЗКА на всеки един етап от учебния процес

- Практическата ПРИЛОЖИМОСТ НА ЗНАНИЯТА И УМЕНИЯТА, които придобивате с наше съдействие

- Пълна КОРЕКТНОСТ в изпълнението на отговорностите, които поемаме към Вас като наши клиенти

Център ДАВИТОЗ подготвя кадри по над 35 професии и направления: автобояджия, автотенекеджия, администратор, аниматор, армировка и бетон, асансьорна техника, барман, бояджия, брокер, валутен касиер, външни ВИК мрежи, външни облицовки и настилки, вътрешни облицовки и настилки, готвач, гримьор, данъчен и митнически посредник, екскурзовод, ел. инсталации, електродомакинска техника, заварчик, застрахователен агент, зидария, камериеркa, касиерка, климатични системи, козметика, 3D Studio Max, Corel Draw, autocad, illustrator, photoshop, кофражист, крояч, лична охрана, мазилки и шпакловки, маникюр, масажи, метални конструкции, оператор на компютър, офис-секретарка, офис-мениджър, охрана на обекти, пицар, покриви, помощник в строителството, помощник-възпитател, портиер-пиколо, продавач-консултант, ресторантьор, сервитьор, сладкар, стоманобетонни конструкции, стругар, счетоводител, ТРЗ, фитнес инструктор, фризьор, хлебар, хотелиер, шивач, шлосер и други. Професионалните курсове се провеждат в учебните бази на центъра, а за курсисти, които не могат да посещават обучение на място, в онлайн уроци или смесено обучение. Нашите курсисти получават международно признати сертификати. След проведени консултации всеки с умения в дадена професия може да се яви на изпит и да получи сертификат за упражняване на професията.

Център ДАВИТОЗ провежда и чуждоезикови курсове по английски, немски, испански, руски, френски, италиански, български за чужденци, холандски, гръцки, турски, полски, арабски и други редки езици. Висококачественото чуждоезиково обучение е резултат на дългогодишен опит и отличен преподавателски състав.

Център ДАВИТОЗ подготвя ученици и кандидат-студенти за матури, зрелостни изпити по български език и литература, математика, езици, география, история, биология, химия, физика, както и за международно признатите изпити Cambridge First Certificate, Advanced, Proficiency, IELTS, SAT, TOEFL, GRE, GMAT, Test DaF, DELE и за изпитите по география, история, биология, химия, физика. До 2014 година център ДАВИТОЗ има над 2400 курсисти, издържали с отлични резултати международно признатите изпити, матурите и кандидатстудентските изпити.

Център ДАВИТОЗ работи и в онлайн обучение с курсисти от България, Канада, Германия, Холандия, Полша, Гърция. За да направите онлайн тест за определяне на Вашето ниво, изберете един от следните линкове:

Тест за определяне на ниво: Английски

Тест за определяне на ниво: Немски

Тест за определяне на ниво: Испански

Тест за определяне на ниво: Руски

Тест за определяне на ниво: Френски

Тест за определяне на ниво: Италиански

Онлайн център ДАВИТОЗ подготви стотици свои курсисти да покажат отлични резултати на изпити в България и в чужбина. Медицинските кадри, които сме подготвили на нива В1, В2 и С1, доказват своите способности и се реализират в Германия, Австрия, Англия и други държави чрез уменията си и международно признатите дипломи на център ДАВИТОЗ. Сертификатите от изпитите, издържани в Давитоз, са валидни международно за обучение и работа по целия свят.

Център ДАВИТОЗ извършва също така писмени и устни преводи и легализация от и на всички езици. Сред фирмите, за които нашите лицензирани заклети преводачи превеждат, са Лукойл Нефтохим, Балкан Уинд, Леместия Балкан Инвестърс, Мастърхаус и много други.

При извършване на услугите ние прилагаме политика за защита на личните данни.

Още за Давитоз

Център ДАВИТОЗ се ръководи от Вяра Мандраджиева и Тодор Тодоров.
Тодор Тодоров следва две години немска филология в Софийския Университет "Свети Климент Охридски", след което се премества в Германия и завършва магистърската си степен по американистика-англицистика и испански в университет Оснабрюк. Във Филаделфия САЩ Тодор Тодоров усъвършенства знанията си по американски английски. Той преподава немски за чужденци в съюза Интернационален Бунд в Германия и английски и испански в Института по чужди езици в Оснабрюк.

Вяра Мандраджиева следва една година педагогика в Софийския Университет "Свети Климент Охридски", след което заминава за Германия и завършва административен мениджмънт с право в специализирания университет Оснабрюк. Тя усъвършенства английския си език във Филаделфия САЩ. Работи като проект асистент в бюрото за равноправие в специализирания университет и три години по-късно като административен управител на фирма Хйопфнър в Германия. В университет Оснабрюк Вяра Мандраджиева реализира множество проекти, между които е и проучване на конкурентните предимства на частните училища в Германия.

 kursove davitoz

 

 

Лицензирана квалификация по професия

 

В център Давитоз можете да завършите и лицензирани курсове по професиите счетоводител, оператор на компютър, секретарка, екскурзовод, ресторантьор, готвач, сервитьор, сладкар, барман, хотелиер, офис-мениджър, администратор, фризьор, гримьор, козметик, маникюрист, масажист...
Още на www.davitoz.com

онлайн курсове Давитоз

 

Онлайн курсовеОсвен в офисите ни в София, Варна и Бургас, нашите курсове можете да посетите удобно и приятно онлайн. Освен английски, онлайн се предлагат и следните:

- немски, испански, руски, френски, италиански, български за чужденци, гръцки, турски и други езици

- компютърни курсове за: уеб дизайн, 3d StudioMax, Corel Draw, Autocad, Photoshop и други

- курсове за ученици по училищни предмети: български и литература, математика, английски, немски, испански, руски, френски, италиански, география, история, биология, химия, физика, както и подготовка за матури, кандидатстване и за международно признатите изпити TOEFL iBT, Cambridge First Certificate, Advanced, Proficiency, IELTS, SAT, GMAT, GRE, Test DaF, DELE и други

- онлайн обучение по специалности: администратор, аниматор, брокер на имоти, валутен касиер, екскурзовод, застрахователен агент, митнически и данъчен посредник, офис-мениджър, помощник-възпитател, управител на ресторант, управител на хотел, счетоводител, труд и работна заплата (ТРЗ)...

Още на www.davitozonline.com

Преводи и легализация Варна и Бургас
Преводи и легализация
Център Давитоз извършва лицензирани преводи и легализация от и на всички езици, на всички видове документи и интернет страници. Запитвания и поръчки можете да подадете в офисите ни в София, Варна и Бургас, или онлайн. Между клиентите на Давитоз са Лукойл Нефтохим, Леместия Балкан Инвестърс, Балкан Уинд, Мастърхауз и много други. Ние разполагаме с квалифицирани преводачи за устни преводи на бизнес и частни срещи...
Още на www.davitoz.org

НОВИНИ

ХАРЕСАЙТЕ НИ В FACEBOOK

КОНТАКТИ

ДАВИТОЗ БУРГАС

ул. Христо Ботев 21 (до Булклима)

тел. 056 827 301, GSM 0899 978 893

skype: davitozonline

ДАВИТОЗ ВАРНА

бул. Владислав Варненчик 43 (срещу Билла на Образцов дом)

тел. 052 600 678, GSM 0878 952 570

skype: davitozonline

 

ДАВИТОЗ СОФИЯ 

ул. Цар Симеон I № 200 (метро Опълченска)

тел. 02 995 03 41, 0878 95 25 92

skype: davitozonline

 

курсове Бургаскурсове Варна   курсове английски Варна  контакти Давитоз    

 

Бургас тел. 056 827 301, 0899 978 893

Варна тел. 052 600 678, 0878 95 25 70

София тел. 02 995 03 41, 0878 95 25 92

skype: davitozonline

e-mail: davitozcompany@yahoo.com