английски-курсове-уроци

   Образователен център Давитоз

Курсове по испански за DELE

dele курсове


На тази страница можете да се информирате относно испанските изпити DELE и подготовката, която образователен център Давитоз предлага в Бургас, Варна, София и онлайн. Най-често задаваните от Вас въпроси са:

Какво означава DELE и от кого се издава?

DELE е съкращение за Diploma de Español como Lengua Extranjera или в превод на български - диплома по испански като чужд език. Официалните документи се издават от Институт Сервантес в съдействие с испанското Министерство на образованието и науката.

Какво ниво е нужно, за да се явя на изпит DELE?

Изпитите за DELE са стандартизирани тестове, които обхващат нивата A1 до C2 по Европейската езикова рамка. За прием в университет или за работа в испаноговоряща държава обикновено е достатъчно DELE B2. За да определите своето ниво на испански, можете да кликнете тук или да направите входящ тест в офисите на Давитоз.

С какво времетраене са курсовете по испански с подготовка за DELE?

Курсовете по испански за изпита DELE са 6-седмични с посещения 2 пъти седмично по 3 учебни часа или индивидуални по уговорка.

Какво съдържа изпитът DELE?

Независимо за кое ниво се подготвяте за DELE, компонентите на изпита са еднакви. Разликата е в езиковата сложност. Основните модули в изпита са:

- слушане на диалог или презентация на испански и отговор на задачи към чутата информация

- четене на един или повече текстове на испански с отговор на въпроси към текста или с намиране на заглавия или подходящи пасажи

- езиково-граматичен компонент, свързан с употребата на езика

- разговор или устна презентация на испански език

Как се оценят и кога се получават резултатите от теста DELE?

За да се счете изпитът за взет, се изискват минимум 60 от 100 точки, тоест 60 процента. Резултатите излизат призблизително 3 месеца след полагане на изпита, защото се проверяват от преподаватели в университета на Саламанка. 

Как да се подготвя успешно за избраното от мен ниво?

Ние в Давитоз разполагаме с материали за подготовка по испански на всички езикови нива и също така с тестове от предишни години. Подготвяме за всеки един от компонентите на изпита, като наблягаме особено на трудните места, например писане на съчинения на испански език или употреба на времената и наклоненията. Нашите преподаватели притежават теоретична и практическа подготовка и подход към курсистите.

Кога има дати за изпитите DELE и колко е таксата?

Датите за изпитите DELE се определят от Испанския институт Сервантес. Таксата за изпитите зависи от нивото. За повече информация можете да кликнете тук.

Как мога да се регистрирам за изпита?

Регистрацията за изпита може да бъде направена в големите областни градове. За повече информация, моля кликнете тук.

При допълнителни въпроси можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените по-долу данни за контакти :) 

 

 

 

 

 

 

ОЩЕ...

онлайн курсове Давитоз

 

Онлайн курсовеОсвен в офисите ни в София, Варна и Бургас, нашите курсове можете да посетите удобно и приятно онлайн. Освен английски, онлайн се предлагат и следните:

- немски, испански, руски, френски, италиански, български за чужденци, гръцки, турски и други езици

- компютърни курсове за: уеб дизайн, 3d StudioMax, Corel Draw, Autocad, Photoshop и други

- курсове за ученици по училищни предмети: български и литература, математика, английски, немски, испански, руски, френски, италиански, география, история, биология, химия, физика, както и подготовка за матури, кандидатстване и за международно признатите изпити TOEFL iBT, Cambridge First Certificate, Advanced, Proficiency, IELTS, SAT, GMAT, GRE, Test DaF, DELE и други

- онлайн обучение по специалности: администратор, аниматор, брокер на имоти, валутен касиер, екскурзовод, застрахователен агент, митнически и данъчен посредник, офис-мениджър, помощник-възпитател, управител на ресторант, управител на хотел, счетоводител, труд и работна заплата (ТРЗ)...

Още на www.davitozonline.com

Бургас тел. 056 827 301, 0899 978 893

Варна тел. 052 600 678, 0878 95 25 70

София тел. 02 995 03 41, 0878 95 25 92

skype: davitozonline

e-mail: davitozcompany@yahoo.com