английски-курсове-уроци

   Образователен център Давитоз

КУРСОВЕ ЗА CAMBRIDGE ADVANCED CERTIFICATE

 Cambridge Advanced Certificate

Нашата страница представя подробна информация за сложността, формата и подготовката за изпита CAE (Certificate in Advanced English).

Какво ниво е нужно, за да положа изпита CAE (Certificate in Advanced English)?

Нивото на английски по Европейската езикова рамка е С1, което означава, че езикът се ползва за следване в университет, извършване на проучвания и професионална комуникация на високо равнище.

Колко време е валиден сертификатът и защо е необходим?

Сертификатът е валиден безсрочно. Използва се за образователни и професионални цели в повече от 6 000 институции по целия свят. Документът е нужен най-вече за следване в магистърски програми на университети във Великобритания и Австралия, но също и за получаване на работна виза за тези и други англоговорящи дестинации.

Какъв е форматът на изпита?

От януари 2015 Certificate in Advanced English (CAE) е с променен формат - изпитът е 45 минути по-кратък и има 4 вместо 5 компонента. Граматичната част е премахната и е комбинирана с четенето. Вследствие на това са разработени нов тип задачи, които обхващат умения от двата компонента. Четирите ключови секции на изпита са:

1. Четене и граматични структури 1 ч. и 30 мин. - 56 въпроса със следните части:

Част 1 до 3 - текстове с празни места (gaps)

Част 4 - перифразиране на изречения

Част 5 - отговор на затворени въпроси към зададена информация

Част 6 - свързване на текстове със съответстващи им въпроси

Част 7 - избор на подходящ абзац за празно място в текст

Част 8 - откриване на съответствия между кратки текстове и набор от твърдения

2. Писане: Писменият компонент се състои от две задачи, като първата е есе по тема и е задължителна. Зададена е от кратък начален текст. Във втората задача кандидатът избира да напише писмо, предложение или коментар.

3. Слушане: Слушането се състои от 30 въпроса към кратки диалози или дълги монолози и интервюта.

4. Говорене: В тази част има 4 задачи, в които кандидатите разговарят помежду си или с един от изпитващите.

Примерен тест ще намерите по-надолу на страницата.

Как да се подготвя за CAE (Certificate in Advanced English)?

Център Давитоз провежда подготовка за CAE на високо ниво в групови курсове и в индивидуални уроци по английски език. Съобразяваме се с целите и със свободното време на курсиста. За проверка на знанията, можете да направите входящ тест в офисите на Давитоз или онлайн на www.davitozonline.com. След попълване на теста можете да прецените, дали да посещавате предварителни курсове по английски или да се запишете директно за подготовката за Advanced Certificate. Обучението за САE в Давитоз набляга на местата, където имате нужда от обяснения и упражнения. Развиваме всяко умение - за слушане, говорене, четене и писане, за да покажете отлични резултати на изпита. Работим с оригинални учебни материали. Информацията относно разпределението и цените на курсове ще намерите на davitoz.org.

Колко време ми е нужно за подготовка?

Продължителността на подготовката зависи от нивото на английски, което сте достигнали. В Давитоз можем да кажем, колко време ще е нужно както спрямо изходните познания, така и според целите, които имате. Четири седмици е най-краткият препоръчителен период, подходящ за хора със завършено С1 ниво.

Къде мога да направя примерен тест за Advanced Certificate?

Примерен тест за САE можете да направите тук.

Каква е цената на изпита?

Цента за явяване на изпита е около 350 лв.

Кога има изпитни дати и къде се провежда тестът?

Изпитът се провежда в София, а изпитните дати можете да проверите тук.

Как мога да се регистрирам за Cerficate in Advanced English?

Регистрация за CAE може да извършите чрез използване на този линк.

Кога ще получа резултатите?

Резултатите излизат в рамките на 10 седмици от изпитния ден.

При допълнителни въпроси можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените по-долу данни за контакти :)

 

 

 

 

 

ОЩЕ...

онлайн курсове Давитоз

 

Онлайн курсовеОсвен в офисите ни в София, Варна и Бургас, нашите курсове можете да посетите удобно и приятно онлайн. Освен английски, онлайн се предлагат и следните:

- немски, испански, руски, френски, италиански, български за чужденци, гръцки, турски и други езици

- компютърни курсове за: уеб дизайн, 3d StudioMax, Corel Draw, Autocad, Photoshop и други

- курсове за ученици по училищни предмети: български и литература, математика, английски, немски, испански, руски, френски, италиански, география, история, биология, химия, физика, както и подготовка за матури, кандидатстване и за международно признатите изпити TOEFL iBT, Cambridge First Certificate, Advanced, Proficiency, IELTS, SAT, GMAT, GRE, Test DaF, DELE и други

- онлайн обучение по специалности: администратор, аниматор, брокер на имоти, валутен касиер, екскурзовод, застрахователен агент, митнически и данъчен посредник, офис-мениджър, помощник-възпитател, управител на ресторант, управител на хотел, счетоводител, труд и работна заплата (ТРЗ)...

Още на www.davitozonline.com

Преводи и легализация Варна и Бургас
Преводи и легализация
Център Давитоз извършва лицензирани преводи и легализация от и на всички езици, на всички видове документи и интернет страници. Запитвания и поръчки можете да подадете в офисите ни в София, Варна и Бургас, или онлайн. Между клиентите на Давитоз са Лукойл Нефтохим, Леместия Балкан Инвестърс, Балкан Уинд, Мастърхауз и много други. Ние разполагаме с квалифицирани преводачи за устни преводи на бизнес и частни срещи...
Още на www.davitoz.org

 kursove davitoz

 

 

Лицензирана квалификация по професия

 

В център Давитоз можете да завършите и лицензирани курсове по професиите счетоводител, оператор на компютър, секретарка, екскурзовод, ресторантьор, готвач, сервитьор, сладкар, барман, хотелиер, офис-мениджър, администратор, фризьор, гримьор, козметик, маникюрист, масажист...
Още на www.davitoz.com

Бургас тел. 056 827 301, 0899 978 893

Варна тел. 052 600 678, 0878 95 25 70

София тел. 02 995 03 41, 0878 95 25 92

skype: davitozonline

e-mail: davitozcompany@yahoo.com