английски-курсове-уроци

   Образователен център Давитоз

КУРСОВЕ ЗА IELTS

ielts-курс-английскикурсове-ielts

В Давитоз можете да получите отлична подготовка за IELTS или за друг изпит по английски език за кандидатстване във висши учебни заведения в България и в чужбина. Успехът се постига чрез провеждането на пробни изпити, които показват реалния Ви резултат и помагат в работата над по-слабите компоненти. 

Често задаваните от Вас въпроси са:

Каква е продължителността на курсовете?

Груповите курсове за IELTS са 6 седмични, като занятията са 2 пъти седмично по 3 учебни часа. Индивидуалната подготовка е по уговорка с преподавателя.

Какво ниво на английски ми е нужно?

За успешна подготовка за изпита е нужно завършено В2 ниво. Безплатен входящ тест по английски можете да направите в офисите на Давитоз или като кликнете тук.

За кои изпити мога да се подготвя в Давитоз?

За всеки от изпитите по Международната Езикова Рамка, както и за TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, Cambridge Advanced Certificate, Certificate of Proficiency in English, SAT, GRE, GMAT и други.

Къде мога да се явя на изпит?

Официалните изпити за IELTS се обявяват и провеждат от Британския Съвет в София, с който ние сме в партньорски отношения. Записването може да стане в офисите на Давитоз.

Коя е учебната програма, по която се работи?

Центърът ни разполага с различни актуални учебни системи за IELTS поготовка и с тестове. По този начин се предоставят на курсиста най-подходящите материали.

Засягат ли се всички части на IELTS?

Да, обучението в Давитоз е насочено към всички компоненти на изпита.

Колко курса на обучение са нужни?

В зависимост от стартовото ниво може да са нужни един или повече курса на обучение. При завършено В2 ниво по английски език е достатъчен един курс за успешна подготовка за изпита.

Кога има започващи курсове?

Курсовете за IELTS започват в началото и в средата на всеки месец.

Кои са преподавателите?

Давитоз провежда висококачествено обучение, следствие на дългогодишна работа и отличен преподавателски състав. Всеки един преподавател разполага както с теоретични, така и с практически знания и умения.

Каква е цената на обучение?

Таксите са следните:

- групово обучение за изпитите TOEFL, IELTS и Cambridge First Certificate 346 лв.

- индивидуално обучение за изпитите TOEFL, IELTS, Cambridge First, Advanced и Proficiency 389 лв.

- SAT, GRE, GMAT и други 432 лв./ индивидуално

- СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! При записване на двама или повече курсисти, които са приятели или роднини, курсът може да се проведе като индивидуално обучение, по график, който курсистите желаят, но на цената на групови занятия.

Кога се заплаща таксата?

Таксата се заплаща при записване на обучението в пълен размер.

Мога ли да се явя само на пробен изпит, без да съм посещавал курс в Давитоз?

Да, записването се извършва в офисите на Давитоз. Таксата е 144 лв.

Как мога да посещавам курс, ако не съм от града и не мога да пътувам?

Курсовете в Давитоз са лицензирани международно. Онлайн курсовете по английски език, които се провеждат чрез скайп, слушалки и микрофон, са изключително подходящи за хора, които искат да пестят време и да не пътуват. За повече информация за онлайн обучението натиснете тук.

При допълнителни въпроси можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените по-долу данни за контакти :)

 

 

 

 

 

 

 

IELTS

 kursove davitoz

 

 

Лицензирана квалификация по професия

 

В център Давитоз можете да завършите и лицензирани курсове по професиите счетоводител, оператор на компютър, секретарка, екскурзовод, ресторантьор, готвач, сервитьор, сладкар, барман, хотелиер, офис-мениджър, администратор, фризьор, гримьор, козметик, маникюрист, масажист...
Още на www.davitoz.com

онлайн курсове Давитоз

 

Онлайн курсовеОсвен в офисите ни в София, Варна и Бургас, нашите курсове можете да посетите удобно и приятно онлайн. Освен английски, онлайн се предлагат и следните:

- немски, испански, руски, френски, италиански, български за чужденци, гръцки, турски и други езици

- компютърни курсове за: уеб дизайн, 3d StudioMax, Corel Draw, Autocad, Photoshop и други

- курсове за ученици по училищни предмети: български и литература, математика, английски, немски, испански, руски, френски, италиански, география, история, биология, химия, физика, както и подготовка за матури, кандидатстване и за международно признатите изпити TOEFL iBT, Cambridge First Certificate, Advanced, Proficiency, IELTS, SAT, GMAT, GRE, Test DaF, DELE и други

- онлайн обучение по специалности: администратор, аниматор, брокер на имоти, валутен касиер, екскурзовод, застрахователен агент, митнически и данъчен посредник, офис-мениджър, помощник-възпитател, управител на ресторант, управител на хотел, счетоводител, труд и работна заплата (ТРЗ)...

Още на www.davitozonline.com

Бургас тел. 056 827 301, 0899 978 893

Варна тел. 052 600 678, 0878 95 25 70

София тел. 02 995 03 41, 0878 95 25 92

skype: davitozonline

e-mail: davitozcompany@yahoo.com