Курсове по компютърна грамотност София - Варна - Бургас

Курсове по 3D Studio Max, AutoCAD, ArchiCAD, Photoshop София - Варна - Бургас


Център Давитоз провежда лицензирани курсове по компютърна грамотност и специализиран софтуер - 3D Studio Max, Autocad, Archicad, Photoshop, Illustrator и др. В нашите школи в София, Варна и Бургас, както и онлайн можете да получите подготовка по:

- начална компютърна грамотност (Windows, Word, Excel, Powerpoint, Internet)

- специализиран софтуер за програмите AutoCAD, 3D Studio Max, Corel Draw, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, InDesign и др.

- уеб дизайн със CSS системи за създаване на интернет страници

Често задаваните от Вас въпроси са:

Каква е продължителността на компютърните курсове?


- Груповите курсове по начална компютърна грамотност са 5-седмични със занятия 2 пъти седмично по 2 учебни часа.

- Курсовете за специализиран софтуер (AutoCAD, 3D Studio Max, Corel Draw, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, InDesign и др.) и уеб дизайн (създаване на интернет страници) са 5 седмични със занятия 2 пъти седмично по 3 учебни часа.

- Индивидуалното обучение е по уговорка.

Трябва ли да имам собствен компютър и софтуер?


Не, в залите за обучение има учебни компютри със софтуер. По желание на курсиста може да се работи и с негов преносим компютър. За упражнения вкъщи е препоръчително да имате инсталиран съответния софтуер на собствен компютър.

На каква възраст са курсистите в една група?


Има отделни групи за деца и възрастни. Нашите преподаватели подготвят своите уроци така, че да подхождат на възрастовата група на курсистите.

Какво се изучава в курсовете?


Нашето компютърно обучение се характеризира с практическа насоченост и цели развиване на професионални умения за работа с компютърен софтуер. За да разгледате конспектите на курсовете, изберете подходящата категория:

Колко са нивата на обучение?


В курсовете за начална компютърна грамотност едно ниво е достатъчно за овладяване на материала.

В курсовете по специализиран софтуер и уеб дизайн (създаване на собствен сайт) има едно до две нива на обучение, в зависимост от софтуерната програма и целите на курсиста.

Кога има започващи курсове по компютърна грамотност?


Занятия започват в началото и в средата на всеки месец.

Кои са преподавателите?


Давитоз провежда висококачествено обучение, следствие на дългогодишна работа и отличен преподавателски състав. Всеки един преподавател притежава теоретични и практически знания и умения.

Каква е цената на обучение?


- Курсовете по начална компютърна грамотност са 168 лв/група и 192 лв/индивидуално.

- Обучението, насочено към специализиране в Excel, е 192 лв/индивидуално.

- Курсовете по специализиран софтуер (AutoCAD, 3D Studio Max, Corel Draw, Adobe Illustrator, InDesign и др.) или по уеб дизайн (направа на интернет страници) са за една програма 312 лв/група и 360 лв/индивидуално. Всяка програма се изучава в отделен курс на обучение. Уеб дизайн се провежда в индивидуална форма.

- СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! При записване на двама или повече курсисти, които са приятели или роднини, курсът може да се провежда като индивидуално обучение, по график, който курсистите желаят, но на цената на групови занятия.

ВАЖНО: За курсистите на Давитоз изпитите и издаването на сертификат са безплатни. За тези, които не са посещавали курсове в Давитоз, а желаят да се явят само на изпит, цената на изпита и издаването на сертификат е 120 лв за начална компютърна грамотност и 156 лв за специализираните програми.

Кога се заплаща таксата?


Таксата за обучение се заплаща при записването в пълен размер. Може да се заплати в офисите ни в София, Бургас и Варна или по банков път.

Ще получа ли сертификат след края на курса?


Център Давитоз е международно лицензиран. Всеки един курс завършва с изпит и сертификат.

Мога ли да се явя само на изпит, без да съм посещавал курс в Давитоз?


Да, записването се извършва в офисите на Давитоз. Таксата за явяване само на изпит по начална компютърна грамотност е 120 лв., а за специализираните курсове 156 лв.

Как мога да посещавам курс, ако не съм от града и не мога да пътувам?


Онлайн курсовете по компютърна грамотност и специализиран софтуер се провеждат чрез скайп, слушалки и микрофон и са изключително подходящи за хора, които искат да пестят време и да не пътуват. За повече информация за онлайн обучението натиснете тук.
При допълнителни въпроси можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените по-долу данни за контакти :)