Курсове и уроци по английски език София - Варна - Бургас

Курсове по английски София - Варна - Бургас


Нашите курсове по английски език се отличават с подчертана практическа подготовка, ориентирана към умението да се ползва активно чуждият език. В приятна обстановка в нашите офиси в София, Бургас и Варна, както и онлайн по интернет, с помощта на нашите преподаватели можете да научите езика и да затвърдите натрупаните знания. Често задаваните от Вас въпроси са:

Колко траят Вашите курсове по английски език?


- курсовете за възрастни в групови занятия е 6 седмици, с посещения 2 пъти седмично по 3 учебни часа.

- курсовете за деца и ученици са 2 вида: шестседмични (със занятия 2 пъти седмично по 3 учебни часа) и тримесечни (с 3 часа седмично).

- Индивидуалното обучение е по уговорка. Индивидуалните уроци се съобразяват със свободното време и темпото на курсиста.

За кои изпити мога да се подготвя в Давитоз?


Mоже да се подготвите за всяко от нивата по Европейската Езикова Рамка, както и за британските и американски изпити:

- TOEFL iBT - Test of English as a Foreign Language

- IELTS - International English Language Testing System

- FCE - First Certificate in English

- CAE - Cambridge Advanced English

- Certificate of Proficiency in English

- SAT, GRE, GMAT

- матура след 12 клас и други изпити

Раделени ли са курсовете по възраст?


Има отделни групи за деца, ученици и възрастни. Нашите уроци се подготвят така, че да са пригодени за възрастовата група на курсистите.

Коя е учебната програма в курса?


- Възрастните работят с езиковата система The New Cambridge English Course, a индивидуалното обучение се води със същата програма или с програми, които курсистът е избрал. Конспектите по обща езикова подготовка можете да разгледате тук или в офисите ни в София, Варна и Бургас.

- Специализираните курсове по английски за бизнес употреба, в сферата на туризма, юридически и други типове се провежда със специализирани материали.

- В нашите уроци по английски за деца и ученици се използват най-често системите Get Ready и Hello, но според възрастта има и други учебници.

- При подготовка за изпитите (TOEFL iBT, IELTS, FCE - Cambridge First Certificate in English, CAE - Cambridge Advanced Certificate, Certificate of Proficiency in English, SAT, GRE, GMAT, матура след 12 клас и други) обучението се извършва със специализирани учебни помагала.

Набляга ли се на говоримия език?


Да, по време на обучението се набляга на практиката: говорене, слушане и писане. Чрез пресъздаване на ежедневието, курсистите са поставяни в реални ситуации, които те ще срещат при общуването си с чужденци, например с англичани и американци.

Колко са нивата, които предлагате?


Основните нива са 4. Над тях има и специализирани надграждащи, ползвани например с цел работа като лекар в чужбина или за следване в университет. Нивата по бизнес английски се ориентират също по Европейската референтна рамка.

Кога има стартиращи групи?


Ние стартираме нови групи за всяко ниво в началото и в средата на всеки месец. Индивидуалните уроци започват по уговорка. Индивидуалното обучение е с гъвкав график и ориентирано към нуждите на курсиста.

Кои са преподавателите?


Давитоз провежда висококачествено обучение, следствие на дългогодишна работа и отличен преподавателски състав. Всеки един преподавател разполага не само с теоретични, но и с практически знания и умения по чуждия език.

Какви са цените за курсовете?


Подготовката е със следните цени:

- обща подготовка 288 лв/ група, 346 лв/ индивидуално.

- матура след 12 клас и кандидат-студентски изпити 346 лв/ група, 389 лв индивидуално.

- изпитите TOEFL, IELTS и Cambridge First Certificate 346 лв/ група, 389 лв/ за индивудуални уроци.

- Cambridge Advanced и Proficiency 389 лв/ индивидуално.

- SAT, GRE, GMAT и други изпити 432 лв/ индивидуално.

- СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! Когато се запишат двама или повече курсисти наведнъж в една и съша група, те заплащат такса като при групови занятия, но са с график като при индивидуално обучение.

ВАЖНО: За курсисти на Давитоз изпитите според Европейската Езикова Рамка и издаването на сертификат са безплатни. За желаещи, които не са посещавали обучение при нас, а искат да се явят само на изпит, изпитът и издаването на сертификат е на цена 144 лв.

Кога се заплаща таксата?


Таксата за обучение се заплаща при записване за курса в пълен размер. Може да се заплати в офисите ни в София, Бургас и Варна или по банков път.

Ще получа ли сертификат за ниво?


Център Давитоз е лицензиран международно. Всеки курс завършва с изпит и сертификат съобразно нивата по Европейската Езикова Рамка, който също може да бъде издаден и на английски език.

Валиден ли е сертификатът в чужбина?


Сертификатите от изпитите, провеждани в Давитоз, са международно валидни за нивата А1 до С2. Те са съобразени както с изискванията на Общата европейска референтна езикова рамка, така и с международните стандарти за езикова компетентност.

Мога ли да се явя само на изпит?


Да, записването се извършва в офисите ни в Бургас, Варна и София или онлайн. Таксата е с цена 144 лв.

Как мога да се обучавам, ако не мога да идвам на място?


Освен курсове по английски на място, всеки курсист има възможност да посещава и на онлайн обучение. Лицензираните онлайн уроци, които се провеждат чрез скайп, слушалки и микрофон, се препоръчват в случай, че искате да пестите време и да не пътувате. За повече информация за онлайн обучението натиснете тук.

При допълнителни въпроси можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените по-долу данни за контакти :)