Курсове по английски език София - Варна - Бургас

Курсове по английски език за деца и възрастни


Kурсовете по английски в Давитоз се отличават с подчертана практическа подготовка, ориентирана към умението да се ползва активно чуждият език. В приятна обстановка в нашите офиси в София, Бургас и Варна, както и онлайн по интернет, с помощта на нашите преподаватели можете да научите езика и да затвърдите натрупаните знания. Често задаваните от Вас въпроси са:

Колко продължава обучението?


- Английският за възрастни в групови занятия е 6 седмици, с посещения 2 пъти седмично по 3 учебни часа.

- Курсовете за деца и ученици са 2 вида: шестседмични (със занятия 2 пъти седмично по 3 учебни часа) и тримесечни (с 3 часа седмично).

- Индивидуалното обучение е по уговорка. Индивидуалните уроци се съобразяват със свободното време и темпото на курсиста.

За кои изпити мога да се подготвя в Давитоз?


Mоже да се подготвите за всяко от нивата по Европейската Езикова Рамка, както и за британските и американски изпити:

- TOEFL iBT - Test of English as a Foreign Language

- IELTS - International English Language Testing System

- FCE - First Certificate in English

- CAE - Cambridge Advanced English

- Certificate of Proficiency in English

- SAT, GRE, GMAT

- матура след 12 клас и други изпити

На каква възраст са курсистите в една група?


Има отделни групи по английски за деца, ученици и възрастни. Нашите уроци се подготвят така, че да са пригодени за възрастовата група на курсистите.

Коя е учебната програма?


- Възрастните работят с езиковата система The New Cambridge English Course, a индивидуалното обучение се води със същата програма или с програми, които курсистът е избрал. Конспектите по обща езикова подготовка можете да разгледате тук или в офисите ни в София, Варна и Бургас.

- Специализираното обучение по бизнес английски, в сферата на туризма, юридически английски и други се провежда със специализирани материали.

- В нашите уроци по английски за деца и ученици се използват най-често системите Get Ready и Hello, но според възрастта има и други учебници.

- При подготовка за изпитите (TOEFL iBT, IELTS, FCE - Cambridge First Certificate in English, CAE - Cambridge Advanced Certificate, Certificate of Proficiency in English, SAT, GRE, GMAT, матура след 12 клас и други) обучението се извършва със специализирани учебни помагала.

Набляга ли се на говоримия английски език?


Да, по време на обучението се набляга на практиката: говорене, слушане и писане. Чрез пресъздаване на ежедневието, курсистите са поставяни в реални ситуации, които те ще срещат при общуването си с чужденци, например с англичани и американци.

Колко са нивата на обучение?


Основните нива са 4. Над тях има и специализирани надграждащи, ползвани например с цел работа като лекар в чужбина или за следване в университет.

Кога има дати за започващи групи?


Ние стартираме нови групи за всяко ниво в началото и в средата на всеки месец. Индивидуалните уроци започват по уговорка.

Кои са преподавателите?


Давитоз провежда висококачествено обучение, следствие на дългогодишна работа и отличен преподавателски състав. Всеки един преподавател разполага не само с теоретични, но и с практически знания и умения по чуждия език.

Какви са цените за курсовете?


Подготовката е със следните цени:

- обща подготовка 288 лв/ група, 346 лв/ индивидуално.

- матура след 12 клас и кандидат-студентски изпити 346 лв/ група, 389 лв индивидуално.

- изпитите TOEFL, IELTS и Cambridge First Certificate 346 лв/ група, 389 лв/ индивидуално.

- Cambridge Advanced и Proficiency 389 лв/ индивидуално.

- SAT, GRE, GMAT и други изпити 432 лв/ индивидуално.

- СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! Когато се запишат двама или повече курсисти, които са приятели или роднини, те заплащат такса като при групови занятия, но са с график като при индивидуално обучение.

ВАЖНО: За курсисти на Давитоз изпитите според Европейската Езикова Рамка и издаването на сертификат са безплатни. За желаещи, които не са посещавали обучение при нас, а искат да се явят само на изпит, изпитът и издаването на сертификат е на цена 144 лв.

Кога се заплаща таксата?


Таксата за обучение се заплаща при записването в пълен размер. Може да се заплати в офисите ни в София, Бургас и Варна или по банков път.

Ще получа ли сертификат за ниво?


Център Давитоз е лицензиран международно. Всеки курс завършва с изпит и сертификат съобразно Европейската Езикова Рамка, който също може да бъде издаден и на английски.

Валиден ли е сертификатът в чужбина?


Сертификатите от изпитите, провеждани в Давитоз, са международно валидни за нивата А1 до С2. Те са съобразени както с изискванията на Общата европейска референтна езикова рамка, така и с международните стандарти за езикова компетентност.

Мога ли да се явя само на изпит, без да съм посещавал курс в Давитоз?


Да, записването се извършва в офисите ни в Бургас, Варна и София или онлайн. Таксата е с цена 144 лв.

Как мога да се обучавам, ако не мога да пътувам, за да идвам на място?


Освен курсове по английски на място, всеки курсист има възможност да се запише и на онлайн курс. Лицензираните онлайн уроци, които се провеждат чрез скайп, слушалки и микрофон, се препоръчват в случай, че искате да пестите време и да не пътувате. За повече информация за онлайн обучението натиснете тук.

При допълнителни въпроси можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените по-долу данни за контакти :)