НАЧАЛО 

 ЗА НАС 

 КОНТАКТИ

 ЗАПИТВАНЕ


КУРСОВЕ И УРОЦИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК


английски език за деца и възрастни


                              уроци по английски език английски курсове Бургас

ОЩЕ

курсове


Лицензирана квалификация по професияуроци по английски езикуроци по английски език
английска езикова школа Давитоз
английски език в Бургас, Варна и София


курсове английски за децакурсове по английски за деца
езикови школи Давитоз

частни уроци по английски Варнакурс ИЕЛТСподготовка за IELTS
курсове за TOEFL iBT
курсове за FCE, CAE, CPE


летни курсове по английскилетни езикови курсове по английски
подготовка за изпитиуроци по английски езиканглийска езикова школа Давитоз
сертификатни изпити и матуразанималня по английскипрофесионална английска занималня
помощ по английски за училище

частни уроци по английски София

курс ИЕЛТСподготовка за университет
курсове за TOEFL iBT, SAT, GMAT
Cambridge English courses


курсове IELTSуроци по английски за матура
езикови курсове по английски


курсове по английски Бургас


Мнения за Давитоз


Николета Недева:

"Преподавателите в езиков център Давитоз са истински професионалисти, превръщащи процеса на обучение в едно приятно и интересно занимание."Още езикови курсове в Давитоз


Немски език: Deutsch
Руски език: Русский язык
Испански език: Еspañol
Френски език: Français
Италиански език: Italiano
Български език: Български


Преводи и легализация


Център Давитоз извършва писмени и устни преводи със заклети преводачи и легализации от и на всички езици, на всички видове документи и интернет страници на конкурентни цени.
още на davitoz.orgЗа връзка с Давитоз


курсове Варнакурсове английски   Davitoz E-mail


Давитоз предлага уроци по английски език като обучението се отличава с подчертана практическа подготовка, ориентирана към умението на курсистите да разговарят на чужд език.

Често задаваните от Вас въпроси са:

Каква е продължителността на Вашите курсове по английски?

Нашите курсове за възрастни са шестседмични, като занятията са 2 пъти седмично по 3 учебни часа.

Курсовете за деца и ученици са 2 вида: шестседмични (със занятия 2 пъти седмично по 3 учебни часа) и тримесечни, целогодишни (с 3 часа седмично).


Как мога да определя нивото си?

Входящ тест можете да направите безплатно в нашите офиси или онлайн като кликнете тук.


За кои изпити мога да се подготвя в Давитоз?

За всеки от изпитите по Международната Езикова Рамка, както и за TOEFL iBT, IELTS, Cambridge First Certificate, Cambridge Advanced Certificate, Certificate of Proficiency in English, SAT, GRE, GMAT и други.На каква възраст са курсистите в една група?

Има отделни групи за възрастни, деца и ученици.Коя е учебната програма, по която се работи?

- В курсовете за възрастни се работи по международно признатата система The New Cambridge English Course, a в индивидуално обучение по същата програма или по материали, които курсистът е избрал.

- Специализираното обучение по бизнес английски, в сферата на туризма, юридически английски и други се провежда по специализирани материали.

- В курсовете за деца и ученици се използват най-често системите Get Ready и Hello, но според възрастта има и други учебници.

- При подготовка за изпити (TOEFL iBT, IELTS, Cambridge First Certificate, Cambridge Advanced Certificate, Certificate of Proficiency in English, SAT, GRE, GMAT и други) обучението се извършва по специализиран за дадения изпит учебник.
Набляга ли се на говоренето?


Да, всички уроци по английски в Давитоз са насочени към практическата част на езика, провеждането на диалози и слушането на автентични разговори. Чрез пресъздаване на ежедневието, курсистите са поставяни в реални ситуации, които те ще срещат при общуването си на чужд език, например с англичани и американци.

Колко са нивата на обучение?


Основните нива са 4. Над тях има и специализирани надграждащи, например за работа като лекар в чужбина или за следване в университет. Нашия конспект по общ английски можете да разгледате тук.

Кога има започващи курсове по английски език в Давитоз?


Груповото обучение за всяко ниво започват в началото и в средата на всеки месец. Индивидуалните уроци стартират и се провеждат по уговорка с преподавателя.


Кои са преподавателите?Център Давитоз провежда висококачествено обучение по английски език, следствие на дългогодишна работа и отличен преподавателски състав. Всеки един преподавател притежава теоретични и практически знания и умения.

Какви цени има за записване в курсовете?


Таксите са следните:


- обща подготовка 240 лв/ група, 288 лв/ индивидуално.

- специализирано обучение по бизнес английски, в сферата на туризма, юридически английски и други 288 лв/ индивидуално.

- матура по английски след 12 клас, кандидатстудентски изпити и изпитите TOEFL, IELTS и Cambridge First Certificate 288 лв/ група, 324 лв/ индивидуално.

- изпитите Cambridge Advanced и Proficiency 324 лв/ индивидуално.

- SAT, GRE, GMAT и други изпити 360 лв/ индивидуално.

- СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! При записване на двама или повече курсисти, които са приятели или роднини, курсът по английски може да се провежда като индивидуално обучение, по график, който курсистите желаят, но на цената на групови занятия.

ВАЖНО: За курсисти на Давитоз изпитите по Международната Езикова Рамка и издаването на сертификат са безплатни. За тези, които не са посещавали курсове в Давитоз, а желаят да се явят само на изпит, цената на изпита и издаването на сертификат е 120 лв.


Ще получа ли сертификат след края на курса?

Всеки един курс завършва с изпит и сертификат съобразно Международната Езикова Рамка.

Център Давитоз е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение. За да видите лиценза натиснете
тук.


Мога ли да се явя само на изпит, без да съм посещавал курс по английски в Давитоз?

Да, записването се извършва в офисите ни в Бургас, Варна и София или онлайн. Таксата е 120 лв.Валиден ли е сертификатът по английски в чужбина?

Сертификатите от изпитите, провеждани в Давитоз, са международно валидни за нива А1 до С2.Как мога да посещавам курс, ако не съм от града и не мога да пътувам?

Можете да посещавате онлайн курсове по английски - провеждат се чрез скайп, слушалки и микрофон, като те са изключително подходящи за хора, които искат да пестят време и да не пътуват. За повече информация за онлайн обучението натиснете тук. Лиценза от Министерски съвет - Национална агенция за професионално образование за провеждане на обучение можете да видите тук.

При допълнителни въпроси може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените по-долу данни за контакти :)

 

 

английски език Бургас