НАЧАЛО 

 ЗА НАС 

 КОНТАКТИ

 ЗАПИТВАНЕ


КУРСОВЕ И УРОЦИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК


английски език за деца и възрастни


                              уроци по английски език курсове Бургас

ОЩЕ

курсове


Лицензирана квалификация по професияуроци Варнауроци по английски език Варна
английски езикови школи Davitoz
курсове по английски език


курсове за децашкола по английски за деца
уроци по английски език Варна


курс ИЕЛТСподготовка английски за IELTS
курсове за TOEFL iBT София
курсове за FCE, CAE, CPE


летни курсовелетни английски курсове
подготовка по английски Варна


уроци по английски езиканглийски езикови школи Davitoz
сертификатни английски изпити и матуразанималня по английскианглийски занимални София
курсове по английски София


курс ИЕЛТСподготовка за матура Варна
подготовка за английски изпити


курсове IELTSуроци по английски за матура
курсове английски за деца


курсове по английски Бургас


Мнения за Davitoz


Николета Недева:

"Преподавателите по английски в център Давитоз са истински професионалисти, превръщащи процеса на обучение в едно приятно и интересно занимание."Още езикови курсове


Немски език: Deutsch
Руски език: Русский язык
Испански език: Еspañol
Френски език: Français
Италиански език: Italiano
Български език: Български


Преводи и легализация


Център Давитоз извършва писмени и устни преводи със заклети преводачи и легализации от английски, немски, френски и на всички езици, на всички видове документи и интернет страници на конкурентни цени.
Още на davitoz.orgЗа връзка с Давитоз


курсове Варнакурсове английски   Davitoz E-mail


Kурсовете в Давитоз се отличават с подчертана практическа подготовка, ориентирана към умението да се ползва активно чуждият език. В приятна обстановка с помощта на нашите преподаватели можете да научите езика и да затвърдите натрупаните знания. Имаме офиси в София, Варна и Бургас, но провеждаме и онлайн обучение в цялата страна.

Често задаваните от Вас въпроси са:

Каква е продължителността на курсовете?

Английският за възрастни в групови занятия е 6 седмици, с посещения 2 пъти седмично по 3 учебни часа.

Курсовете за деца и ученици са 2 вида: шестседмични (със занятия 2 пъти седмично по 3 учебни часа) и тримесечни (с 3 часа седмично).

Индивидуалните уроци са по уговорка с преподвателя.


Как мога да определя нивото си?

Входящ тест можете да направите безплатно в нашите офиси във Варна, София и Бургас или онлайн като кликнете тук.


За кои изпити мога да се подготвя?

За всеки от изпитите по Европейската Езикова Рамка, както и за TOEFL iBT, IELTS, Cambridge First Certificate, Cambridge Advanced Certificate, Certificate of Proficiency in English, SAT, GRE, GMAT и други.На каква възраст са курсистите в една група?

Има отделни групи по английски за възрастни, деца и ученици. За всяка възрастова група е предвидена подходяща учебна програма, отговаряща на нивото и потребностите на курсиста.Коя е учебната програма, по която се работи?

- В групите за възрастни се работи по международно признатата система The New Cambridge English Course, a в индивидуално обучение по същата програма или по материали, които курсистът е избрал.

- Специализираното обучение по бизнес, юридически, английски в сферата на туризма и други се провежда по специализирани материали.

- За уроците за деца и ученици се използват най-често системите Get Ready и Hello, но според възрастта има и други учебници, съобразени с изискванията на МОН.

- При подготовка за изпити (TOEFL iBT, IELTS, Cambridge First Certificate, Cambridge Advanced Certificate, Certificate of Proficiency in English, SAT, GRE, GMAT и други) обучението се извършва по специализиран за дадения изпит учебник.
Набляга ли се на говоренето?


Да, всички уроци са насочени към практическата част на езика, провеждането на диалози и слушането на автентични разговори. Чрез пресъздаване на ежедневието, курсистите са поставяни в реални ситуации, които те ще срещат при общуването си с чужденци, като например с англичани и американци.

Колко са нивата на обучение?


Основните нива са 4. Над тях има и специализирани надграждащи, например за работа като лекар в чужбина или за следване в университет. Нашия конспект по общ английски език можете да разгледате тук.

Кога има започващи курсове?


Груповото обучение за всяко ниво започват в началото и в средата на всеки месец. Индивидуалните уроци стартират и се провеждат по уговорка с преподавателя.


Кои са преподавателите?Ние провеждаме висококачествено обучение, следствие на дългогодишна работа и отличен преподавателски състав. Всеки един преподавател притежава теоретични и практически знания и умения.Какви цени има за записване в курсовете?


Таксите са следните:


- обща подготовка 288 лв/ група, 346 лв/ индивидуално.

- специализирано обучение по бизнес, юридически, както и английски в сферата на туризма и други 346 лв/ индивидуално.

- матура след 12 клас, кандидатстудентски изпити и изпитите TOEFL, IELTS и Cambridge First Certificate 346 лв/ група, 389 лв/ индивидуално.

- британските изпити Cambridge Advanced и Proficiency 389 лв/ индивидуално.

- американските изпити SAT, GRE, GMAT и други изпити 432 лв/ индивидуално.

- СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! При записване на двама или повече курсисти, които са приятели или роднини, курсът може да се провежда като индивидуално обучение, по график, който курсистите желаят, но на цената на групови занятия.

ВАЖНО: За курсисти на Давитоз изпитите по Европейската Езикова Рамка и издаването на сертификат са безплатни. За тези, които не са посещавали наши курсове, а желаят да се явят само на изпит, цената на изпита и издаването на сертификат е 144 лв.


Ще получа ли сертификат след края на курса?

Нашият образователен център е лицензиран международно. Всеки един курс завършва с изпит и сертификат съобразно Европейската Езикова Рамка.


Мога ли да се явя само на изпит, без да съм посещавал курс в Давитоз?

Да, записването се извършва в офисите ни в Бургас, Варна и София или онлайн. Таксата е 144 лв.Валиден ли е сертификатът в чужбина?

Сертификатите от изпитите, провеждани след всеки курс, са международно валидни за нива А1 до С2.Как мога да посещавам курс, ако не съм от града и не мога да пътувам?

В Давитоз можете да посещавате онлайн обучение, лицензирано международно. Провежда се чрез скайп, слушалки и микрофон и е изключително подходящо за хора, които искат да пестят време и да не пътуват. За повече информация за онлайн обучението натиснете тук.

При допълнителни въпроси може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените по-долу данни за контакти :)

 

английски език Бургас