НАЧАЛО 

 ЗА НАС 

 КОНТАКТИ

 ЗАПИТВАНЕ


КУРСОВЕ ПО ФРЕНСКИ ЕЗИК


френски курсове уроци по френски
ОЩЕ
френски език


Лицензирана квалификация по професия


уроци по френски езикфренска езикова школа Бургас
уроци по френски в Бургас
езикови курсове по френски в Бургаскурсове френски езикуроци по френски Варна
френски курсове Варна

частни уроци по френски Варна


френски за децауроци по френски в София
френски език за деца София
курсове по френски СофияСофия курсове по френски езикподготовка за матура по френски
езикови курсове по френски
курсове по френски в училище
курсове по френски в 8 нивауроци по френскикурсове по френски за възрастни
подготовка за изпита DELF
курсове по френски за лекарикурсове френски изпитикурсове по френски в София
френски за възрастни София

курсове по юридически френски


обучение по френски езикПреводи и легализация


Център Давитоз извършва писмени и устни преводи и легализации със заклети преводачи от и на всички езици, на всички видове документи и интернет страници. Между клиентите на център Давитоз са Лукойл Нефтохим, Балкан Уинд, Леместия Балкан Инвестърс, Мастърхауз и много други...
Още на davitoz.org
Още езикови курсове:


Английски език: English
Руски език: Русский язык
Немски език: Deutsch
Испански език: Еspañol
Италиански език: Italiano
Български език: Български


евтини курсове по френски Бургас и Варна


Мнения за Давитоз


Мнение за Давитоз от 30.03.09:
"В Давитоз много ми хареса и лятото ще дойда за следващото ниво. И искам да ви благодаря за помощта да изуча езика."За връзка с Давитоз


курсове по скайп курсове Варнакурсове английски Варна   Davitoz E-mailОбучението в Давитоз се отличава с подчертана практическа подготовка, ориентирана към умението на курсистите да разговарят на чужд език.

Често задаваните от Вас въпроси са:

Каква е продължителността на курсовете по френски?

Курсовете за възрастни са шестседмични, като занятията са 2 пъти седмично по 3 учебни часа.

Курсовете по френски за деца и ученици са 2 вида: шестседмични (със занятия 2 пъти седмично по 3 учебни часа) и тримесечни, целогодишни (с 3 часа седмично).


Как мога да определя нивото си?

Входящ тест по френски можете да направите като кликнете тук.


За кои изпити мога да се подготвя в Давитоз?

За всеки от изпитите по Международната Езикова Рамка, както и за изпитите DELF, DALF и други.


На каква възраст са курсистите в една група?

Има отделни групи по френски за възрастни, деца и ученици.


Коя е учебната програма, по която се работи?

- В курсовете по френски за възрастни се работи по международно признатата система Écho, a в индивидуално обучение по същата програма или по програми, които курсистът е избрал.

- Специализираното обучение по бизнес френски, в сферата на туризма, юридически френски и други се провежда по специализирани материали.

- В курсовете за деца и ученици се използва най-често системата "3, 2, 1 PARTEZ!", но според възрастта има и други учебници.

- При подготовка за изпити ДЕЛФ, ДАЛФ, матури, кандидатстудентски и други изпити обучението се извършва по специализиран за дадения изпит учебник.


Набляга ли се на говоренето?

Да, обучението по френски в Давитоз е насочено към практическата част на езика, провеждането на диалози и слушането на автентични разговори. Чрез пресъздаване на ежедневието, курсистите са поставяни в реални ситуации, които те ще срещат при общуването си на френски език.


Колко са нивата на обучение по френски език?

Основните нива са 4. Над тях има и специализирани надграждащи, например за работа в чужбина или за следване в университет.


Кога има започващи курсове по френски?

Курсовете за всяко ниво започват в началото и в средата на всеки месец. Индивидуалните уроци стартират по уговорка.Кои са преподавателите?

Давитоз провежда висококачествено обучение по френски език, следствие на дългогодишна работа и отличен преподавателски състав. Всеки един преподавател притежава теоретични и практически знания и умения.Каква е цената на обучение?

Таксите са следните:

- обща подготовка по френски език 288 лв/ група, 346 лв/ индивидуално.


- матури след 12 клас и кандидатстудентски изпити 346 лв/ група, 389 лв/ индивидуално.


- DELF, DALF и други изпити по френски 432 лв/ индивидуално.


- СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! При записване на двама или повече курсисти, които са приятели или роднини, курсът може да се провежда като индивидуално обучение, по график, който курсистите желаят, но на цената на групови занятия.


ВАЖНО: За курсисти на Давитоз изпитите по Международната Езикова Рамка и издаването на сертификат по френски са безплатни. За тези, които не са посещавали курсове в Давитоз, а желаят да се явят само на изпит, цената на изпита и издаването на сертификат е 144 лв.Кога се заплаща таксата?

Таксата се заплаща при записване на обучението в пълен размер.Ще получа ли сертификат след края на курса по френски език?

Център Давитоз е лицензиран международно. Всеки един курс завършва с изпит и сертификат съобразно Международната Езикова Рамка.Мога ли да се явя само на изпит, без да съм посещавал курс в Давитоз?

Да, записването се извършва в офисите на Давитоз или онлайн. Таксата е 144 лв.Валиден ли е сертификатът в чужбина?

Сертификатите от изпитите по френски, провеждани в Давитоз, са международно валидни за нивата А1 до С2.Как мога да посещавам курс, ако не съм от града и не мога да пътувам?

Онлайн курсовете по френски език в Давитоз са лицензирани международно. Провеждат се чрез скайп, слушалки и микрофон и са изключително подходящи за хора, които искат да пестят време и да не пътуват. За повече информация за онлайн обучението натиснете тук.


При допълнителни въпроси можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените по-долу данни за контакти :)