Курсове по турски, гръцки, нидерландски, арабски

Курсове по гръцки, турски, холандски, арабски в София, Варна и Бургас

Уроци – турски, гръцки, нидерландски, полски, чешки и др.

Обучението по турски, гръцки, нидерландски, арабски и други редки езици се отличава с подчертана практическа подготовка, ориентирана към умението на курсистите да разговарят и пишат на чужд език. Често задавани от Вас въпроси са:

Каква е продължителността на курсовете?

Обучението е индивидуално, по уговорка. Примерно разпределение на часовете, напр. за курсовете по гръцки и турски, e занятия 2 пъти седмично по 3 учебни часа. В този случай едно ниво обхваща 5 седмици. Понеже уроците са по уговорка, периодът може да е по-кратък или по-дълъг.

Как мога да определя нивото си?

За курсовете по гръцки, турски, нидерландски, арабски и други редки езици може да определите Вашето ниво в първото занятие с преподавателя.

За кои изпити по гръцки, турски, нидерландски, арабски и други редки езици мога да се подготвя в Давитоз?

В Давитоз може да се подготвите за всеки от изпитите по Европейската Езикова Рамка. Уроците по гръцки, турски и по другите редки езици са сертификатни.

Коя е учебната програма?

В курсовете по гръцки, турски, нидерландски, арабски и други редки езици се работи по учебни системи, съобразени с Европейската Езикова Рамка или по програми, които курсистът е избрал.

Набляга ли се на говоренето?

Да, обучението в Давитоз е насочено към практическата част на езика, провеждането на диалози и слушането на автентични разговори. Чрез пресъздаване на ежедневието курсистите са поставяни в реални ситуации, които те ще срещат при общуването си на гръцки, нидерландски, турски, арабски и други езици.

Колко са нивата на обучение?

Основните нива са 4. Над тях има и специализирани надграждащи, например за работа в чужбина или за следване в университет.

Кога има започващи курсове?

Обучението по арабски, нидерландски, турски, гръцки и други редки езици е индивидуално и започва по уговорка. Курсове се провеждат в групова форма, когато двама или повече курсисти, които са роднини, приятели или колеги се запишат заедно.

Кои са преподавателите?

Давитоз провежда висококачествено обучение, следствие на дългогодишна работа и отличен преподавателски състав. Всеки един преподавател притежава теоретични и практически знания и умения.
Курсове по гръцки, турски, холандски и арабски

Каква е цената на обучение?

Таксите са следните:

– подготовка по гръцки, турски, нидерландски (холандски), арабски 504 лв./индивидуално с примерно разпределение на часовете в 5 седмици със занятия два пъти седмично по 3 учебни часа. За курсисти на Давитоз изпитът и издаването на сертификат са безплатни. За хора, които желаят да се явят само на изпит за получаване на сертификат без посещаване на обучение таксата е 334 лв.

– онлайн курсове с преподавател по албански, датски, македонски, норвежки, полски, португалски, румънски, словашки, сръбски, унгарски, финландски, чешки, шведски 618 лв./индивидуално с примерно разпределение на часовете в 5 седмици със занятия два пъти седмично по 3 учебни часа. За хора, които желаят да се явят само на изпит за получаване на сертификат без посещаване на обучение таксата е 367 лв.

– онлайн подготовка с преподавател по китайски, корейски, латински, хинди, японски 426 лв./индивидуално с примерно разпределение на часовете в 4 седмици със занятия по 3 учебни часа седмично. За хора, които желаят да се явят само на изпит за получаване на сертификат без посещаване на обучение таксата е 308 лв.

– други редки езици: по запитване

– СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! При записване на двама или повече курсисти, които са роднини, приятели или колеги, се ползва намаление.

ВАЖНО: За курсисти на Давитоз изпитите по Европейската Езикова Рамка и издаването на сертификат са безплатни. За кандидати, които не са посещавали курсове в Давитоз, а желаят да се явят само на изпит, цената на изпита и издаването на сертификат е посочена по-горе според съответния езиков изпит.

Кога се заплаща таксата за курсовете по турски, гръцки, нидерландски, арабски и други редки езици?

Таксата за обучение се заплаща при записването в пълен размер. Може да се заплати в офисите ни в София, Пловдив, Бургас и Варна или по банков път с превод.

Ще получа ли сертификат след края на курса?

Център Давитоз е лицензиран международно. Всеки един курс завършва с изпит и сертификат съобразно Европейската Езикова Рамка.

Валиден ли е сертификатът в чужбина?

Сертификатите от изпитите, провеждани в Давитоз, по турски, гръцки, нидерландски, арабски и други езици са международно валидни за нивата А1 до С2.

Мога ли да се явя само на изпит, без да съм посещавал курс в Давитоз?

Да, записването се извършва в офисите ни в Бургас, Варна, Пловдив и София или онлайн.

Как мога да посещавам курс, ако не съм от града и не мога да пътувам?

Онлайн курсовете в Давитоз по турски, арабски, нидерландски, гръцки и други редки езици са лицензирани международно. Провеждат се чрез скайп, слушалки и микрофон и са изключително подходящи за хора, които искат да пестят време и да не пътуват. За повече информация за онлайн обучението натиснете тук.

При допълнителни въпроси може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените по-долу данни за контакти 🙂