Курс по микроблейдинг София, Пловдив, Варна, Бургас

Microblading като изкуство

Професионален курс МИКРОБЛЕЙДИНГ

Защо точно курс по микроблейдинг?

Представете си най-красивото лице. Какво виждате първо? Очите, но и тяхната рамка веждите, които оставят някак на заден план. Какво ще стане обаче, ако ги промените тотално – от прекрасно оформени на много дебели и рошави или на много редки и тънки. Прекрасното лице се променя мигновено.

Важна ли е физическата красота?

Да, разбира се! Тя не е изцяло определяща, но е от значение. Защото всички знаем, че „по дрехите посрещат…”. А в случая първото нещо, което забелязват непознатите хора, е външния вид и особено очите. А веждите са облеклото на нашите очи и очите са прозорецът към нашата душа. За съжаление не всеки се ражда със съвършени пропорции. Но все пак някои дребни несъвършенства могат да бъдат коригирани по безопасен и лесен начин, например чрез микроблейдинг.

Какво прави микроблейдингът?

Микроблейдингът е процедура за корекция на веждите чрез полуперманентна татуировка. Използват се бои, с които ефектът трае около три години.

Научава ли се красотата?

Да, в нашия курс по микроблейдинг ще се научите да създавате красота. Ще се научите да доставяте радост на хората и да поправяте дребните им несъвършенства. И тъй като все пак говорим за човешкото тяло, неминуемо си задаваме въпроса – как да направим хората красиви без да навредим на здравето им? Това ще научите в часовете при нас – как да спазвате работна хигиена, ще ви разкажем и за възможните видове алергични реакции. А как да създам вежди? Така, както художникът рисува картина. Важни са пропорциите и цветовете. Нужни са и чувство и талант. Като истински художници ще усъвършенствате фината моторика на ръцете си. Ще изучите видовете бои и как да избирате подходящия тон цвят. Професионалният курс по микроблейдинг на Давитоз е за онези от вас, които са смели и искат да направят света още по-красив.

Конспект за курс микроблейдинг

 1. Видове кожа
 2. Инструменти за микроблейдинг. Хигиена
 3. Бои – видове, избор на тонове
 4. Възможни алергични реакции. Изготвяне на декларация за съгласие с процедурата
 5. Видове вежди. Определяне на пропорции
 6. Практика
 7. 6.1 Микроблейдинг демонстрация от преподавател
  6.2 Определяне на пропорциите върху модел
  6.3 Практика върху изкуствена кожа и/или жив модел

Провеждане на обучението

Център Давитоз води международно лицензирани обучения. Курсовете по микроблейдинг започват в началото и в средата на всеки месец и се провеждат в градовете София, Варна, Пловдив и Бургас. Занятията са разпределени в
– два дни по 6 учебни часа или
– по различен начин според свободното време, с което разполагате.
Часовете са дневни, вечерни, през седмицата или съботно-неделни според Вашите възможности.

Такса за курс микроблейдинг

Таксата за обучение е
– в група: 616 лв. с една вноска и 678 лв. с две вноски по 339 лв.

– индивидуално: 678 лв. с една вноска, 748 лв. с 2 вноски по 374 лв.

– В случай, че притежавате необходимите знания и умения и желаете да преминете само изпит без да участвате в обучение, цената за изпит и издаване на удостоверение е 412 лв.

– Явяването на изпит и получаването на сертификат за наши курсисти са безплатни.

Сертификат

Може да получите Вашия сертификат безплатно на английски или немски език. След легализация, която се заплаща, може да работите с Вашето удостоверение в България и по целия свят.