Курс по английски за ниво. Уроци за изпити и матура

Уроци по английски език

Уроци по английски език за деца, ученици и възрастни

Бързи връзки:
ЦЕНИВРЕМЕТРАЕНЕНИВАИЗПИТИ
ЗАПИСВАНЕ

Възрастови групи

Имаме различни възрастови групи според нуждите и възрастта – за възрастни, деца и ученици. Също така и според нивото, което можете да определите посредством онлайн тест:

онлайн нива английски

Индивидуални уроци по английски

Често ни задават въпроса, дали е по добре да се избере индивидуално обучение или групови занятия. Изберете индивидуалните уроци по английски когато:

 • Имате плаващ график на свободно време;
 • Искате да се работи според Вашето темпо без да изчаквате другите хора;
 • Предпочитате преподавателят да работи единствено с Вас;
 • Имате потребност от обучение по английски за възрастни, което не е стандартно за даденото ниво, например намирате се между две нива, между ниво A1 и ниво A2 или
 • Искате да научите специфични термини.

английски за деца

Английски за деца и ученици

В специално конструираните уроци по английски за деца ние наблягаме върху постепенното навлизане в новата среда и създаване на позитивна нагласа към ученето. Изключително положителни и трайни резултати показва плавното обучение по английски за деца, при което те навлизат инстинктивно и с интерес в новите думи и изрази. За повече информация за обучението в ранна възраст натиснете тук.

Колко продължава един курс?

 • Груповите занятия за възрастни се провеждат в шестседмични курсове с посещения два пъти седмично по 3 учебни часа.
 • Обучението в група за деца и ученици е два вида: 6 седмици (със занятия два пъти седмично по 3 учебни часа) и 12 седмици, които обхващат близо 3 до 4 месеца според почивните дни и ваканции на децата (с посещения от 3 часа седмично).
 • Индивидуалните уроци се провеждат по уговорка според свободното време и предпочитания на курсиста – както за възрастни, така и за деца и ученици.

английски учебници

Каква е учебната програма?

 • Учебникът за възрастни е световно признатата система The New Cambridge English Course. В индивидуалните часове може да се ползва същият учебник или друг, който обучаемият е избрал. Конспектите на основните нива можете да разгледате тук. За по-високите степени посетете нашите школи във Вашия град.
 • Специализираното обучение, например по бизнес английски, за туризма, хотела, ресторанта и с юридическа насоченост се извършва по учебници, специално насочени към дадените теми и словно богатство.
 • В уроците за ученици и деца се използват предимно помагалата Get Ready и Hello. Може да се следва и изучаваната в училището на детето учебна система.
 • При изпитна подготовка (за TOEFL iBT, IELTS, FCE – Cambridge First Certificate in English, CAE – Cambridge Advanced Certificate, Certificate of Proficiency in English, SAT, GRE, GMAT, матура след 12 клас и други изпити) работим с профилирани системи с цел развитие на изискваните знания и умения.

Кои са преподавателите?

Център Давитоз извършва висококачествена подготовка с традиции в обучението. Успехите на нашите възпитаници са резултат от дългогодишна работа и отличен преподавателски екип. Всеки един учител притежава както теоретични знания, така и практически умения.

Уроци по английски език

 

Бизнес английски

Специално разработените уроци по бизнес английски обхващат терминология със специфична насоченост. Можете да разгледате детайлно описание на темите като кликнете на линка бизнес английски. Специализираните курсове по бизнес английски са създадени, за да акцентират върху така нареченото ситуативно обучение. Курсистът се поставя в различни ситуации, които той или тя ще срещне в реална работна обстановка. Целенасоченото обучение предоставя възможност да се работи конкретно върху думи и изрази, които се използват при делово общуване и кореспонденция.

курсове по бизнес английски

Колко са нивата?

Основните нива са 4. Над тях има и надграждащи според целта на човека, например за работа като лекар в чужбина или за следване в университет зад граница.

Входящ тест за начинаещи, средно напреднали и напреднали можете да попълните безплатно онлайн като използвате следните линкове:

Набляга ли се на говоримия език?

Да, езикови школи Давитоз в Бургас, Пловдив и Варна фокусират занятията си именно върху умението на всеки да разговаря в конкретни ситуации, в които знаем, че ще попаднете.
Уроци по английски език Бургас

За кои изпити подготвяте?

Можете да участвате в обучения за отлично представяне на матури, кандидат-студентски изпити, TOEFL, IELTS, FCE, CAE, SAT, GRE, GMAT и други изпити.

Какви са актуалните цени?

Актуалните цени за уроци по английски език са:

 • При обща подготовка 288 лв за курс в групова форма и 346 лв за индивидуално обучение;
 • При занятия с бизнес специфика 346 лв индивидуално;
 • В курсовете за матура след 12 клас и за кандидатстудентска подготовка 346 лв за занятия в група и 389 лв при индивидуални занимания;
 • При тренинг за изпитите TOEFL iBT, IELTS и Cambridge First Certificate 346 лв за курс в група и 389 лв за индивидуално обучение;
 • При подготовка за Cambridge Advanced и Proficiency 389 лв за индивидуален курс;
 • При тренинг за SAT, GRE, GMAT и други изпити 432 лв за индивидуални занятия.

СПЕЦИАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ: В случай че се запишете с един или двама Ваши приятели или роднини, ще заплатите таксата за група вместо посочените цени за уроци по английски език, а ще може да уговаряте часовете си в плаващ график в удобно за Вас време.

ВАЖНО: За завършили в школа Давитоз явяването на изпит по Европейската Референтна Рамка и издаването на сертификат са безплатни. За хора, които са придобили знания извън нашите центрове, таксата за полагане на изпит и получаване на съответния сертификат е 168 лв.

По заявка документът се получава и на друг чужд език. Таксата е 15 лв.

Посочените цени са валидни и за нашите онлайн курсове.

английски за работа

Кога се заплаща таксата за обучение по английски език?

Таксата се внася в пълен размер преди началото на обучението.

Къде се провеждат курсовете?

Обучението се извършва по Ваш избор в нашите школи или онлайн чрез дистанционен тренинг.

На място в нашите езикови школи в: София, Пловдив, Варна и Бургас.
Онлайн курсове по английски език

Курсове по английски език онлайн (за и против и защо може да са подходящи за мен)

За и против: Вероятно е да предпочетете провеждането на уроци по английски език онлайн в следните случаи:

 • Когато времето за път е дълго или е по-разумно за Вас да си спестите часовете за пътуване;
 • Когато живеете извън България;
 • Когато поради някаква друга причина е по-удобно за Вас да завършите обучение по английски език онлайн;
 • Когато желаете да се възползвате от допълнителните предимства на онлайн обучението: интерактивни упражнения по слушане, четене, граматика, писане и говорене и лесен достъп до допълнителни учебни материали – видео уроци и упражнения 24 часа в денонощието.

Не е желателно да участвате в онлайн обучение, ако не работите с клавиатура, не се справяте с онлайн пространството, нямате компютър или интернет връзка.

Как да науча английски език?

Кой ли не си е задавал този въпрос. Можете да се опитате сам, но научаването на правилно говорене и писане не е лесна работа. Дали бихте тръгнали да си шиете дрехите сам при положение, че не сте шивач… А дали да се научите да говорите и пишете е по-маловажно и по-лесно от това да си ушиете дреха… Едва ли. Затова са Ви необходими специалисти. Ние искаме и можем да Ви помогнем.

При допълнителни въпроси можете да ни изпратете запитване или директно да се свържете с нас.