Курсове по биология и химия, история и география

Курсове по биология и химия

Уроци по биология и химия, история и география

Център Давитоз подготвя ученици и зрелостници по биология, химия, география, история и физика за отлично представяне на изпити или матура. В нашите школи в София, Пловдив, Варна и Бургас, както и онлайн, получавате квалифицирана помощ за:

– материала в училище

– матура по биология, химия, история, география, физика и други предмети

– кандидатстване в университет, включително и за медицински специалности

Често задаваните от Вас въпроси са:

Каква е продължителността на курсовете по биология, химия, история и география?

Груповите курсове за деца и ученици са 2 вида: 5-седмични (със занятия 2 пъти седмично по 3 учебни часа) и десетседмични с целогодишно провеждане (с 3 учебни часа седмично).

Индивидуалните уроци по химия, биология, география, история и физика са по уговорка.

За кои изпити мога да се подготвя в Давитоз?

За кандидатстудентски изпити по биология, химия, история, география и физика, за матури и олимпиади.

На каква възраст са курсистите в една група?

Има отделни групи за ученици от различните класове и за подготовка за изпити. Нашите преподаватели подготвят своите уроци така, че да подхождат на възрастовата група на курсистите.

Коя е учебната програма, по която се работи в обучението по биология, химия, география и история?

– В курсовете за извънкласна подготовка се използват сборници и учебници, одобрени от Министерството на образованието и науката.

– Обучението за матура и кандидатстудентски изпити се провежда по специализирани за дадения изпит материали. Примерен конспект за подготвителен университетски курс по История на Дания можете да намерите тук.

Набляга ли се на разработването на теми?

Да, обучението в Давитоз включва разработването на теми по история, география, биология, химия и други учебни предмети, решаването на тестове и на задачи.

Колко са нивата на обучение?

– В курсовете за матура и кандидатстудентски изпити са нужни 1 до 2 курса на обучение според началните знания на курсиста.

– Подготовката при извънкласни занимания е за интензивен курс или целогодишна.

Кога има започващи курсове?

Курсовете по биология, химия, история, география и по другите училищни предмети започват в началото и в средата на всеки месец. Индивидуалните уроци стартират по уговорка.
Курсове по биология и химия, история и география

Кои са преподавателите?

Давитоз провежда висококачествено обучение, следствие на дългогодишна работа и отличен преподавателски състав. Всеки един преподавател притежава теоретични и практически знания и умения.

Каква е цената на обучение?

Таксите са следните:

– 376 лв./ група, 428 лв./ индивидуално;

– СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! При записване на двама или повече курсисти, които са приятели или роднини, курсът може да се провежда като индивидуално обучение, по график, който курсистите желаят, но на цената на групови занятия.

Кога се заплаща таксата?

Таксата за обучение се заплаща при записването в пълен размер. Може да се заплати в офисите ни в София, Пловдив, Бургас и Варна или по банков път.

Как мога да посещавам курс, ако не съм от града и не мога да пътувам?

Онлайн курсовете по биология, химия, история, география и физика се провеждат чрез скайп, слушалки и микрофон и са изключително подходящи за хора, които искат да пестят време и да не пътуват. За повече информация за онлайн обучението натиснете тук.
При допълнителни въпроси можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените по-долу данни за контакти 🙂