Курсове и уроци по френски език – DELF и DALF

Курсове по френски език в София, Варна и Бургас

Курсове и уроци по френски език

Бързи връзки

ТЕСТ ЗА НИВОИЗПИТИЗАПИСВАНЕ

Обучението по френски език в Давитоз е ориентирано към практическото усвояване на езика с цел следване или работа. Учебната ни програма е ориентирана към умението на курсистите да разговарят и пишат на на френски език. В приятна обстановка в нашите офиси в София, Пловдив, Бургас и Варна, както и онлайн по интернет, с помощта на нашите преподаватели можете да научите езика и да затвърдите натрупаните знания. Често задаваните от Вас въпроси относно предлаганите уроци са:

Колко продължават курсовете?

  • френски език за възрастни – 6-седмични курсове (2 пъти по 3 учебни часа)
  • френски за деца – 6-седмичен (2 пъти по 3 учебни часа) или 3-месечен (2 пъти на седмица по 1,5 уч. часа)
  • индивидуално обучение – по желание на курсиста

Как мога да определя нивото си по френски?

Входящ тест по френски можете да направите безплатно в нашите офиси в София, Пловдив, Варна и Бургас, или онлайн, като кликнете ТЕСТ. Ако след началото на обучението курситът или преподавателят преценят, че определеното ниво все пак не отговаря на знанията и уменията на обучаемия, то той или тя може да бъде регистриран в курс от по-високо или по-ниско ниво на езикова компетентност.

За кои изпити мога да се подготвя в Давитоз?

За всеки от изпитите по Международната Езикова Рамка, както и за изпитите DELF, DALF и други.

френски изпити

Има ли групи за деца и възрастни?

Има отделни групи по френски за възрастни, деца и ученици. Нашите уроци се подготвят така, че да са пригодени за възрастовата група на курсистите. Групите естствено се съобразяват и с нивото на владеене на френски език на курсиста. Разликата между курсовете за деца и за възрастни е както в интензивността на работа, така и в темите и сложността на материала. Стремежът ни е да придадем занимателност и същевременно ефективност на преподаването.

Коя е учебната програма?

В курсовете по френски за възрастни се работи по международно признатата система Écho, a в индивидуалните уроци по същата програма или по програми, които курсистът е избрал.

– Специализираното обучение по бизнес френски, в сферата на туризма, юридически френски и други се провежда по специализирани материали.

– В курсовете за деца и ученици се използва най-често системата „3, 2, 1 PARTEZ!“, но според възрастта има и други учебници.

– При подготовка за изпити ДЕЛФ, ДАЛФ, матури, кандидат-студентски и други изпити обучението се извършва по специализиран за дадения изпит учебник.

Набляга ли се на разговорния френски език?

Да, обучението по френски в Давитоз е насочено към практическата част на езика, провеждането на диалози и слушането на автентични разговори. Чрез пресъздаване на ежедневието, курсистите са поставяни в реални ситуации, които те ще срещат при общуването си на френски език.

разговорен френски

Колко са нивата на обучение по френски език?

Основата на езика се поставя в рамките на 4 нива. Над тях има уроци за напреднали, които са специализирани и надграждащи, подходящи за подготовка например за работа в чужбина или за следване в университет.

Кои са преподавателите?

Давитоз провежда висококачествено обучение по френски език, следствие на дългогодишна работа и отличен преподавателски състав. Всеки един преподавател притежава теоретични и практически знания и умения. Освен това нашите преподаватели знаят, че правилният подход към курсиста е ключът към успешното чуждоезиково обучение и винаги се стремят да конструрат своите уроци информативно, но и да събуждат интереса на учащия.
Курсове по френски език

Каква е цената на обучение?

  • общоезиков курс – групи – 288 лв; индивидуален френски – 346 лв.
  • подготовка за матура, DELF/ DALF – групи – 346 лв.; индивидуално – 389 лв.
  • други френски изпити – 432 лв.
  •  само изпит по френски за ниво – 168 лв.
  • специално предложение – записване на двама в един курс – карат индивидуално на цената на групово обучение

Кога се заплаща таксата?

Таксата за обучение се заплаща при записването в пълен размер. Може да се заплати в офисите ни в София, Пловдив, Бургас и Варна или по банков път.

Ще получа ли сертификат за ниво?

Център Давитоз е лицензиран международно. Всеки езиков курс завършва с изпит и сертификат съобразно Европейската Езикова Рамка, който можете да получите в превод на английски или френски.

сертификат по френски

Валиден ли е сертификатът в чужбина?

Сертификатите от изпитите по френски, провеждани в Давитоз, са международно валидни за нивата А1 до С2. Описанието на всяко едно от нивата в тях се ориентира по унифицираната система на Европейската чуждоезикова рамка.

Мога ли да се явя само на изпит, без да съм посещавал курс в Давитоз?

Да, записването се извършва в офисите ни или онлайн. Таксата е 168 лв.

Как мога да посещавам курс, ако не съм от града и не мога да пътувам?

Онлайн курсовете по френски език в Давитоз са лицензирани международно. Провеждат се чрез скайп, слушалки и микрофон и са изключително подходящи за хора, които искат да пестят време и да не пътуват. За повече информация за онлайн обучението натиснете тук.

При допълнителни въпроси можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените по-долу данни за контакти 🙂