Курсове по френски език в София, Варна и Бургас

Курсове по френски език в София, Варна и Бургас

Курсове по френски език за деца и възрастни

Обучението в Давитоз се отличава с подчертана практическа подготовка, ориентирана към умението на курсистите да разговарят на френски език. В приятна обстановка в нашите офиси в София, Бургас и Варна, както и онлайн по интернет, с помощта на нашите преподаватели можете да научите езика и да затвърдите натрупаните знания. Често задаваните от Вас въпроси са:

Каква е продължителността на курсовете по френски?

Курсовете за възрастни са шестседмични, като занятията са 2 пъти седмично по 3 учебни часа.

Курсовете по френски за деца и ученици са 2 вида: шестседмични (със занятия 2 пъти седмично по 3 учебни часа) и тримесечни, целогодишни (с 3 часа седмично).

– Индивидуалното обучение е по уговорка. Индивидуалните уроци се съобразяват със свободното време и темпото на курсиста.

Как мога да определя нивото си?

Входящ тест по френски можете да направите безплатно в нашите офиси в София, Варна и Бургас или онлайн, като кликнете ТЕСТ.

За кои изпити мога да се подготвя в Давитоз?

За всеки от изпитите по Международната Езикова Рамка, както и за изпитите DELF, DALF и други.

На каква възраст са курсистите в една група?

Има отделни групи по френски за възрастни, деца и ученици. Нашите уроци се подготвят така, че да са пригодени за възрастовата група на курсистите.

Коя е учебната програма?

В курсовете по френски за възрастни се работи по международно признатата система Écho, a в индивидуално обучение по същата програма или по програми, които курсистът е избрал.

– Специализираното обучение по бизнес френски, в сферата на туризма, юридически френски и други се провежда по специализирани материали.

– В курсовете за деца и ученици се използва най-често системата „3, 2, 1 PARTEZ!“, но според възрастта има и други учебници.

– При подготовка за изпити ДЕЛФ, ДАЛФ, матури, кандидатстудентски и други изпити обучението се извършва по специализиран за дадения изпит учебник.

Набляга ли се на говоренето?

Да, обучението по френски в Давитоз е насочено към практическата част на езика, провеждането на диалози и слушането на автентични разговори. Чрез пресъздаване на ежедневието, курсистите са поставяни в реални ситуации, които те ще срещат при общуването си на френски език.

Колко са нивата на обучение по френски език?

Основните нива са 4. Над тях има и специализирани надграждащи, например за работа в чужбина или за следване в университет.

Кога има започващи курсове по френски?

Курсовете за всяко ниво започват в началото и в средата на всеки месец. Индивидуалните уроци стартират по уговорка.

Кои са преподавателите?

Давитоз провежда висококачествено обучение по френски език, следствие на дългогодишна работа и отличен преподавателски състав. Всеки един преподавател притежава теоретични и практически знания и умения.
Курсове по френски език

Каква е цената на обучение?

Таксите са следните:

– обща подготовка по френски език 288 лв/ група, 346 лв/ индивидуално.

– матури след 12 клас и кандидатстудентски изпити 346 лв/ група, 389 лв/ индивидуално.

– DELF, DALF и други изпити по френски 432 лв/ индивидуално.

– СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! При записване на двама или повече курсисти, които са приятели или роднини, курсът може да се провежда като индивидуално обучение, по график, който курсистите желаят, но на цената на групови занятия.

ВАЖНО: За курсисти на Давитоз изпитите по Международната Езикова Рамка и издаването на сертификат по френски са безплатни. За тези, които не са посещавали курсове в Давитоз, а желаят да се явят само на изпит, цената на изпита и издаването на сертификат е 168 лв.

Кога се заплаща таксата?

Таксата за обучение се заплаща при записването в пълен размер. Може да се заплати в офисите ни в София, Бургас и Варна или по банков път.

Ще получа ли сертификат за ниво?

Център Давитоз е лицензиран международно. Всеки курс завършва с изпит и сертификат съобразно Европейската Езикова Рамка.

Валиден ли е сертификатът в чужбина?

Сертификатите от изпитите по френски, провеждани в Давитоз, са международно валидни за нивата А1 до С2.

Мога ли да се явя само на изпит, без да съм посещавал курс в Давитоз?

Да, записването се извършва в офисите ни в Бургас, Варна и София или онлайн. Таксата е 168 лв.

Как мога да посещавам курс, ако не съм от града и не мога да пътувам?

Онлайн курсовете по френски език в Давитоз са лицензирани международно. Провеждат се чрез скайп, слушалки и микрофон и са изключително подходящи за хора, които искат да пестят време и да не пътуват. За повече информация за онлайн обучението натиснете тук.

При допълнителни въпроси можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените по-долу данни за контакти 🙂