Курсове по френски София, Варна и Бургас

Курсове по френски език в София, Варна и Бургас

Курсове и уроци по френски език

Обучението по френски език в Давитоз е ориентирано към практическото усвояване на езика с цел следване или работа. Учебната ни програма е ориентирана към умението на курсистите да разговарят и пишат на на френски език. В приятна обстановка в нашите офиси в София, Бургас и Варна, както и онлайн по интернет, с помощта на нашите преподаватели можете да научите езика и да затвърдите натрупаните знания. Често задаваните от Вас въпроси са:

Кога стартират и колко продължават курсовете?

Времетране на езиковите курсове
Курс за възрастни
6 седмици с уроци 2 пъти седмично по 3 учебни часа - стартират в началото и средата на всеки месец за всяко едно от нивата
Курс за деца и ученци
6 седмици с уроци 2 пъти по 3 у.ч. часа на седмица или 3 месеца с уроци 2 пъти по 1,5 у.ч. на седмица - стартират в началото и средата на всеки месец за всяко едно от нивата
Индивидуално обучение
Честота на посещенията и времетране на курса са по желание на курсиста. Уроците са по уговорка с преподавателя. Стартират възможно най-скоро след записване.

 

Как мога да определя нивото си по френски?

Входящ тест по френски можете да направите безплатно в нашите офиси в София, Варна и Бургас, или онлайн, като кликнете ТЕСТ. Ако след началото на обучението курситът или преподавателят преценят, че определеното ниво все пак не отговаря на знанията и уменията на обучаемия, то той или тя може да бъде регистриран в курс от по-високо или по-ниско ниво на езикова компетентност.

За кои изпити мога да се подготвя в Давитоз?

За всеки от изпитите по Международната Езикова Рамка, както и за изпитите DELF, DALF и други.

френски изпити

Има ли групи за деца и възрастни?

Има отделни групи по френски за възрастни, деца и ученици. Нашите уроци се подготвят така, че да са пригодени за възрастовата група на курсистите. Групите естствено се съобразяват и с нивото на владеене на френски език на курсиста. Разликата между курсовете за деца и за възрастни е както в интензивността на работа, така и в темите и сложността на материала. Стремежът ни е да придадем занимателност и същевременно ефективност на преподаването.

Коя е учебната програма?

В курсовете по френски за възрастни се работи по международно признатата система Écho, a в индивидуално обучение по същата програма или по програми, които курсистът е избрал.

– Специализираното обучение по бизнес френски, в сферата на туризма, юридически френски и други се провежда по специализирани материали.

– В курсовете за деца и ученици се използва най-често системата „3, 2, 1 PARTEZ!“, но според възрастта има и други учебници.

– При подготовка за изпити ДЕЛФ, ДАЛФ, матури, кандидат-студентски и други изпити обучението се извършва по специализиран за дадения изпит учебник.

Набляга ли се на разговорния френски език?

Да, обучението по френски в Давитоз е насочено към практическата част на езика, провеждането на диалози и слушането на автентични разговори. Чрез пресъздаване на ежедневието, курсистите са поставяни в реални ситуации, които те ще срещат при общуването си на френски език.

разговорен френски

Колко са нивата на обучение по френски език?

Основата на езика се поставя в рамките на 4 нива. Над тях има нива за напреднали, които са специализирани и надграждащи, подходящи за подготовка например за работа в чужбина или за следване в университет.

Кои са преподавателите?

Давитоз провежда висококачествено обучение по френски език, следствие на дългогодишна работа и отличен преподавателски състав. Всеки един преподавател притежава теоретични и практически знания и умения. Освен това нашите преподаватели знаят, че правилният подход към курсиста е ключът към успешното чуждоезиково обучение и винаги се стремят да конструрат уроците си информативно, но и да събуждат интереса на техните възпитаници.
Курсове по френски език

Каква е цената на обучение?

Езикови курсове - цени в лева
Цени за групово обучение
Обща езикова подготовка
288
Подготовка за матура и кандидатстудентски изпит
346
Цени за индивидуално обучение
Обща езикова подготовка
346
Подготовка за матура или кандидатстудентски изпит
389
Подготовка за специализиран изпит
432
Изпит за сертификат
Полагане на изпит, без посещение на курс
168
Специално предложение
При записване на двама или повече курсисти в един и същ курс, той се провежда на цената на групови занятия, но по индивидуален график.

 

Кога се заплаща таксата?

Таксата за обучение се заплаща при записването в пълен размер. Може да се заплати в офисите ни в София, Бургас и Варна или по банков път.

Ще получа ли сертификат за ниво?

Център Давитоз е лицензиран международно. Всеки езиков курс завършва с изпит и сертификат съобразно Европейската Езикова Рамка, който можете да получите в превод на английски или френски.

сертификат по френски

Валиден ли е сертификатът в чужбина?

Сертификатите от изпитите по френски, провеждани в Давитоз, са международно валидни за нивата А1 до С2. Описанието на всяко едно от нивата в тях се ориентира по унифицираната система на Европейската чуждоезикова рамка.

Мога ли да се явя само на изпит, без да съм посещавал курс в Давитоз?

Да, записването се извършва в офисите ни в Бургас, Варна и София или онлайн. Таксата е 168 лв.

Как мога да посещавам курс, ако не съм от града и не мога да пътувам?

Онлайн курсовете по френски език в Давитоз са лицензирани международно. Провеждат се чрез скайп, слушалки и микрофон и са изключително подходящи за хора, които искат да пестят време и да не пътуват. За повече информация за онлайн обучението натиснете тук.

При допълнителни въпроси можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените по-долу данни за контакти 🙂