Курсове по испански език в София, Варна и Бургас

Курсове по испански език в София, Варна и Бургас

Уроци по испански за деца и възрастни

Чуждоезиковото обучение в Давитоз се отличава с подчертана практическа подготовка. В нашите школи в София, Варна и Бургас в приятна обстановка и с помощта на опитни преподаватели можете да подобрите и затвърдите знанията си по езика и да натрупате опит в говоренето и писането на испански език. Често задаваните от Вас въпроси са:

Каква е продължителността на курсовете?

Нашите курсове за възрастни са 6 седмични, като занятията са 2 пъти седмично по 3 учебни часа.

Курсовете за деца и ученици са 2 вида: 6 седмични (със занятия 2 пъти седмично по 3 учебни часа) и тримесечни, целогодишни (със занятия 2 пъти седмично по 1,5 учебни часа).

Как мога да определя нивото си?

Входящ тест можете да направите безплатно в нашите офиси в София, Варна и Бургас или онлайн, като кликнете ТЕСТ ПО ИСПАНСКИ.

За кои изпити мога да се подготвя в Давитоз?

За всеки от изпитите по Международната Езикова Рамка, както и за официалните испански изпити DELE и други.

На каква възраст са курсистите в една група?

Има отделни групи по испански за възрастни, деца и ученици. Нашите преподаватели подготвят своите уроци така, че да са пригодени за възрастовата група на курсистите.

Коя е учебната програма?

– В курсовете за възрастни се работи по международно признатата система „Nuevo Ven“, a в индивидуално обучение по същата програма или по програми, които курсистът е избрал.

– Специализираното обучение по бизнес, юридически, испански в сферата на туризма и други се провежда по специфични материали.

– В курсовете за деца и ученици се използват най-често системите „Trotamundos“ и „Chicos Chicas“, но според възрастта има и други учебници, като за помощ в училище се съобразяваме с програми, одобрени от Министерство на образованието и науката.

– При подготовка за изпити ДЕЛЕ, кандидатстудентски и други изпити обучението се извършва по специализиран за дадения изпит учебник. При подготовка за матура се ползват програми, одобрени от МОН.

Набляга ли се на говоренето?

Да, обучението по испански в Давитоз е насочено към практическата част на езика, провеждането на диалози и слушането на автентични разговори. Чрез пресъздаване на ежедневието, курсистите са поставяни в реални ситуации, които те ще срещат при общуването си на чуждия език.

Колко са нивата на обучение?

Основните нива са 4. Над тях има и специализирани надграждащи, ползвани например с цел работа като лекар в чужбина или за следване в университет.
Курсове по испански език

Кога има започващи курсове?

Груповите курсове за всяко ниво започват в началото и в средата на всеки месец. Индивидуалното обучение стартира по уговорка.

Кои са преподавателите?

Център Давитоз провежда висококачествено обучение по испански, следствие на дългогодишна работа и отличен преподавателски състав. Всеки един преподавател притежава теоретични и практически знания и умения.

Каква е цената на обучение?

Таксите са следните:

– обща подготовка по испански език 288 лв/ група, 346 лв/ индивидуално

– матури след 12 клас и кандидатстудентски изпити по испански език 346 лв/ група, 389 лв/ индивидуално

– изпитите DELE и други по-редки изпити по испански 432 лв/ индивидуално

– СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! При записване на двама или повече курсисти, които са приятели или роднини, курсът може да се провежда като индивидуално обучение, по график, който курсистите желаят, но на цената на групови занятия.

ВАЖНО: За курсисти на Давитоз изпитите по Международната Езикова Рамка и издаването на сертификат са безплатни. За тези, които не са посещавали уроци в Давитоз, а желаят да се явят само на изпит, цената на изпита и издаването на сертификат е 168 лв.

Кога се заплаща таксата?

Таксата за обучение се заплаща при записването в пълен размер. Може да се заплати в офисите ни в София, Бургас и Варна или по банков път.

Ще получа ли сертификат след края на курса?

Център Давитоз е лицензиран международно. Всеки един курс завършва с изпит и сертификат съобразно Европейската Езикова Рамка.

Валиден ли е сертификатът в чужбина?

Сертификатите от изпитите, провеждани в Давитоз, са международно валидни за нивата А1 до С2. Те са съобразени както с изискванията на Общата европейска референтна езикова рамка, така и с международните стандарти за езикова компетентност.

Мога ли да се явя само на изпит, без да съм посещавал курс в Давитоз?

Да, записването се извършва в офисите ни в Бургас, Варна и София или онлайн. Таксата е 168 лв.

Как мога да посещавам курс, ако не съм от града и не мога да пътувам?

Онлайн курсовете в Давитоз са лицензирани международно. Този вид уроци са изключително подходящи за хора, които искат да пестят време и да не пътуват. Ползва се система от онлайн базирани учебни материали и са нужни само слушалки, микрофон и стабилна интернет връзка, за да подобрите вашия испански. За повече информация за онлайн обучението натиснете тук.

При допълнителни въпроси можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените по-долу данни за контакти 🙂