Курсове по испански език в София, Варна и Бургас

Курсове по испански език в София, Варна и Бургас

Уроци по испански за деца и възрастни

Чуждоезиковото обучение в Давитоз се отличава с подчертана практическа подготовка. В нашите школи в София, във Варна и в Бургас в приятна обстановка и с помощта на опитни преподаватели можете да подобрите и затвърдите знанията си по езика и да натрупате опит в говоренето и писането на испански език. Ако пък Ви предстои явяване на изпит DELE или кандидастване в университет, за които е нужна специализирана подготовка, ние имаме за Вас подходящите програми и тестове. В индивидуалната ни форма на обучение можете да преминете през интензивен тренинг за кратък период от време и да постигнте необходимите Ви за класиране резултати.

Често задаваните от Вас въпроси са:

Каква е продължителността на курсовете?

Времетране на езиковите курсове
Курс за възрастни
6 седмици с уроци 2 пъти седмично по 3 учебни часа - стартират в началото и средата на всеки месец за всяко едно от нивата
Курс за деца и ученци
6 седмици с уроци 2 пъти по 3 у.ч. часа на седмица или 3 месеца с уроци 2 пъти по 1,5 у.ч. на седмица - стартират в началото и средата на всеки месец за всяко едно от нивата
Индивидуално обучение
Честота на посещенията и времетране на курса са по желание на курсиста. Уроците са по уговорка с преподавателя. Стартират възможно най-скоро след записване.

За кои изпити мога да се подготвя в Давитоз?

За всеки от изпитите по Международната Езикова Рамка, както и за официалните испански изпити DELE и други.

На каква възраст са курсистите в една група?

Има отделни групи по испански за възрастни, деца и ученици. Нашите преподаватели подготвят своите уроци така, че да са пригодени за възрастовата група на курсистите.

Коя е учебната програма по испански език?

– В курсовете за възрастни се работи по международно признатата система „Nuevo Ven“, a в индивидуално обучение по същата програма или по програми, които курсистът е избрал.

испански за възрастни

– Специализираното обучение по бизнес, юридически, испански в сферата на туризма и други се провежда по специфични материали.

– В курсовете за деца и ученици се използват най-често системите „Trotamundos“ и „Chicos Chicas“, но според възрастта има и други учебници, като за помощ в училище се съобразяваме с програми, одобрени от Министерство на образованието и науката.

испански за деца

– При подготовка за изпити ДЕЛЕ, кандидат-студентски и други изпити обучението по испански език се извършва по специализиран за дадения изпит учебник. При подготовка за матура се ползват програми, одобрени от МОН.

Набляга ли се на говоренето?

Да, обучението по испански в Давитоз е насочено към практическата част на езика, провеждането на диалози и слушането на автентични разговори. Чрез пресъздаване на ежедневието, курсистите са поставяни в реални ситуации, които те ще срещат при общуването си на чуждия език.

учи испански

Колко са нивата по испански?

Основните нива са 4. Над тях има и специализирани надграждащи, ползвани например с цел работа като лекар в чужбина или за следване в университет.

испански нива

Как мога да определя нивото си?

Входящ тест можете да направите безплатно в нашите офиси в София, Варна и Бургас или онлайн, като кликнете ТЕСТ ПО ИСПАНСКИ.

Кога има започващи курсове?

Груповите курсове за всяко ниво започват в началото и в средата на всеки месец. Индивидуалното обучение стартира по уговорка.

Кои са преподавателите?

Център Давитоз провежда висококачествено обучение по испански, следствие на дългогодишна работа и отличен преподавателски състав. Всеки един преподавател притежава теоретични и практически знания и умения.

Курсове по испански език

Каква е цената на обучение?

Езикови курсове - цени в лева
Цени за групово обучение
Обща езикова подготовка
288
Подготовка за матура и кандидатстудентски изпит
346
Цени за индивидуално обучение
Обща езикова подготовка
346
Подготовка за матура или кандидатстудентски изпит
389
Подготовка за специализиран изпит
432
Изпит за сертификат
Полагане на изпит, без посещение на курс
168
Специално предложение
При записване на двама или повече курсисти в един и същ курс, той се провежда на цената на групови занятия, но по индивидуален график.

Кога се заплаща таксата?

Таксата за обучение се заплаща при записването в пълен размер. Може да се заплати в офисите ни в София, в Бургас и във Варна или по банков път.

Ще получа ли сертификат след края на курса?

Център Давитоз е лицензиран международно. Всеки един курс завършва с изпит и сертификат съобразно Европейската Езикова Рамка, като той може да бъде и в превод на испански или английски.

испански сертификат

Валиден ли е сертификатът в чужбина?

Сертификатите от изпитите, провеждани в Давитоз, са международно валидни за нивата А1 до С2. Те са съобразени както с изискванията на Общата европейска референтна езикова рамка, така и с международните стандарти за езикова компетентност.

Мога ли да се явя само на изпит, без да съм посещавал курс в Давитоз?

Да, записването се извършва в офисите ни в Бургас, Варна и София, или онлайн. Таксата е 168 лв.

онлайн испански език

Как мога да посещавам курс, ако не съм от града и не мога да пътувам?

Онлайн курсовете в Давитоз са лицензирани международно. Този вид уроци са изключително подходящи за хора, които искат да пестят време и да не пътуват. Ползва се система от онлайн базирани учебни материали и са нужни само слушалки, микрофон и стабилна интернет връзка, за да подобрите вашия испански. За повече информация за онлайн обучението натиснете тук.

При допълнителни въпроси можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените по-долу данни за контакти 🙂