Курс испански език. Уроци по испански за начинаещи. DELE

Курсове по испански език в София, Варна и Бургас

Уроци по испански за деца и възрастни. Подготовка за изпити DELE

Бързи връзки

ТЕСТ ЗА НИВОИЗПИТИЗАПИСВАНЕ

Чуждоезиковото ни обучение се отличава с подчертана практическа подготовка. С помощта на опитни преподаватели можете да подобрите и затвърдите знанията си по езика и да натрупате опит в говоренето и писането на испански език. Ако пък Ви предстои явяване на изпит DELE или кандидастване в университет, за които е нужна специализирана подготовка, ние имаме за Вас подходящите програми и тестове. В индивидуалната ни форма на обучение можете да преминете през интензивен тренинг за кратък период от време и да постигнте необходимите Ви за класиране резултати.

испански за всеки

Често задаваните от Вас въпроси са:

Какво е времетрането на курсовете?

  • испански език за възрастни – 6-седмични курсове (2 пъти по 3 учебни часа)
  • испански език за деца – 6-седмичен (2 пъти по 3 учебни часа) или 3-месечен (2 пъти на седмица по 1,5 уч. часа)
  • индивидуално обучение – по желание на курсиста

За кои изпити подготвя Давитоз?

За всеки от изпитите по Международната Езикова Рамка, както и за официалните испански изпити DELE и други.

испански за деца

На каква възраст са курсистите в една група?

Има отделни групи по испански за възрастни, деца и ученици. Нашите преподаватели подготвят своите уроци така, че да са пригодени за възрастовата група на курсистите.

Коя е учебната програма по испански език?

– В курсовете за възрастни се работи по международно признатата система „Nuevo Ven“, a в индивидуално обучение по същата програма или по програми, които курсистът е избрал.

испански за възрастни

– Специализираното обучение по бизнес, юридически, испански в сферата на туризма и други се провежда по специфични материали.

– В курсовете за деца и ученици се използват най-често системите „Trotamundos“ и „Chicos Chicas“, но според възрастта има и други учебници, като за помощ в училище се съобразяваме с програми, одобрени от Министерство на образованието и науката.

испански за деца

– При подготовка за изпити ДЕЛЕ, кандидат-студентски и други изпити обучението по испански език се извършва по специализиран за дадения изпит учебник. При подготовка за матура се ползват програми, одобрени от МОН.

Набляга ли се на говоренето?

Да, всички курсове по испански език са насочени към практическото ползване на речта, провеждането на диалози и слушането на автентични разговори. Чрез пресъздаване на ежедневието, курсистите са поставяни в реални ситуации, които те ще срещат при общуването си на чуждия език.

разговорен испански

Колко са нивата по испански?

Основните нива са 4. Над тях има и специализирани надграждащи, ползвани например с цел работа като лекар в чужбина или за следване в университет.

Как мога да определя нивото си?

Входящ тест можете да направите безплатно в нашите офиси в София, Пловдив, Варна и Бургас или онлайн, като кликнете ТЕСТ ПО ИСПАНСКИ.

испански нива

Кога има започващи курсове?

Груповите курсове по испански език за всяко ниво започват в началото и в средата на всеки месец. Индивидуалното обучение стартира по уговорка.

Кои са преподавателите?

Център Давитоз провежда висококачествено обучение по испански, следствие на дългогодишна работа и отличен преподавателски състав. Всеки един преподавател притежава теоретични и практически знания и умения.

учи испански

Каква е цената на обучение?

Курс в група:

  • общ испански – 288 лв.
  • матура или DELE – 346 лв.

Курс в индивидуална форма:

  • обща подготовка – 346 лв.
  • матура или DELE – 389 лв.
  • специализиран изпит – 432 лв.

Само изпит за сертификат за ниво – 168 лв.

Специална оферта – записване на двама курсисти в един курс – на цената на група, но с индивидуален график

Кога се заплаща таксата?

Таксата за обучение се заплаща при записването в пълен размер. Може да се заплати в офисите ни в София, Пловдив, Бургас и във Варна или по банков път.

Ще получа ли сертификат след края на курса?

Център Давитоз е лицензиран международно. Всеки един курс завършва с изпит и сертификат съобразно Европейската Езикова Рамка, като той може да бъде и в превод на испански или английски.

испански сертификат

Валиден ли е сертификатът в чужбина?

Сертификатите от изпитите са международно валидни за нивата А1 до С2. Те са съобразени както с изискванията на Общата европейска референтна езикова рамка, така и с международните стандарти за езикова компетентност.

Мога ли да се явя само на изпит, без да съм посещавал курс в Давитоз?

Да, записването се извършва в офисите ни в Бургас, Пловдив, Варна и София, или онлайн. Таксата е 168 лв.

онлайн испански

Как мога да посещавам курс, ако не съм от града и не мога да пътувам?

Онлайн курсовете ни са лицензирани международно. Този вид уроци са изключително подходящи за хора, които искат да пестят време и да не пътуват. Ползва се система от онлайн базирани учебни материали и са нужни само слушалки, микрофон и стабилна интернет връзка, за да подобрите вашия испански. За повече информация за онлайн обучението натиснете тук.

При допълнителни въпроси можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените по-долу данни за контакти 🙂