Курсове по италиански език в София, Варна и Бургас

Курсове по италиански език в София, Варна и Бургас

Уроци по италиански език Давитоз

Давитоз организира практически насочено обучение по италиански в София, Варна и Бургас, ориентирано към умението на курсистите да боравят активно с чуждия език. Нашите курсове са подходящи както за деца, така и за възрастни и развиват езиковите способности на курсистите за справяне с реални ежедневни ситуации.

Често задавани от Вас въпроси са:

Каква е продължителността на езиковите курсове?

Курсовете по италиански за възрастни са шестседмични, като занятията са 2 пъти седмично по 3 учебни часа.

Курсовете за деца и ученици са 2 вида: шестседмични (със занятия 2 пъти седмично по 3 учебни часа) и тримесечни, целогодишни (с 3 часа седмично).

Как мога да определя нивото си?

Входящ тест по италиански можете да направите, като кликнете ТЕСТ ПО ИТАЛИАНСКИ.

За кои изпити мога да се подготвя в Давитоз?

За всеки от изпитите по Международната Езикова Рамка, както и за изпитите CELI и други.

изпити CELI

На каква възраст са курсистите в една група?

Има отделни групи по италиански за възрастни, деца и ученици. Нашите преподаватели подготвят своите уроци така, че да подхождат на възрастовата група на курсистите.

Коя е учебната програма?

– В курсовете за възрастни се работи по международно признатата система Nuovo Progetto Italiano, a в индивидуално обучение по същата програма или по материали, които курсистът е избрал.

– Специализираното обучение по бизнес италиански, в сферата на туризма, юридически италиански и други се провежда по специализирани материали.

– В курсовете за деца и ученици се използва най-често системата Italiano per bambini, но според възрастта има и други учебници.

– При подготовка за изпити ЧЕЛИ, матури, кандидат-студентски и други изпити обучението се извършва по специализиран за дадения изпит учебник. При подготовка за матура с италиански се ползват програми, одобрени от МОН.

Набляга ли се на говоренето?

Да, обучението по италиански в Давитоз е насочено към практическата част на езика, провеждането на диалози и слушането на автентични разговори. Чрез пресъздаване на ежедневието, курсистите са поставяни в реални ситуации, които те ще срещнат при общуването си на италиански език.

Колко са нивата на обучение?

Основните нива са 4. Над тях има и специализирани надграждащи, например за работа в чужбина или за следване в университет.

Кога има започващи курсове по италиански?

Курсовете за всяко ниво започват в началото и в средата на всеки месец. Индивидуалните уроци стартират по уговорка.

Курсове по италиански език

Кои са преподавателите по италиански език?

Център Давитоз провежда висококачествено обучение, следствие на дългогодишна работа и отличен преподавателски състав. Всеки един преподавател притежава теоретични и практически знания и умения.

Каква е цената на обучение?

Таксите са следните:

– обща подготовка по италиански език 288 лв/ група, 346 лв/ индивидуално

– матури след 12 клас и кандидатстудентски изпити по италиански език 346 лв/ група, 389 лв/ индивидуално

– изпитите CELI и други по-редки изпити по италиански език 432 лв/ индивидуално

– СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! При записване на двама или повече курсисти, които са приятели или роднини, курсът по италиански може да се провежда като индивидуално обучение, по график, който курсистите желаят, но на цената на групови занятия.

ВАЖНО: За курсисти на Давитоз изпитите по Европейската Езикова Рамка и издаването на сертификат са безплатни. За тези, които не са посещавали курсове в Давитоз, а желаят да се явят само на изпит, цената на изпита и издаването на сертификат е 168 лв.

Кога се заплаща таксата?

Таксата за обучение се заплаща при записването в пълен размер. Може да се заплати в офисите ни в София, Бургас и Варна или по банков път.

Ще получа ли сертификат след края на курса?

Център Давитоз е лицензиран международно. Всеки един курс завършва с изпит и сертификат съобразно Европейската Езикова Рамка, който може да бъде издаден и в превод на италиански или английски.

Валиден ли е сертификатът в чужбина?

Сертификатите от изпитите по италиански, провеждани в Давитоз, са международно валидни за нивата А1 до С2. Те са съобразени както с изискванията на Общата европейска референтна езикова рамка, така и с международните стандарти за езикова компетентност.

серитификат

Мога ли да се явя само на изпит, без да съм посещавал курс в Давитоз?

Да, записването се извършва в офисите ни в Бургас, Варна и София (офис Дианабад/ Студентски или офис Опълченска) или онлайн. Таксата е 168 лв.

Как мога да посещавам курс, ако не съм от града и не мога да пътувам?

Онлайн курсовете в Давитоз са лицензирани международно. Провеждат се чрез скайп, слушалки и микрофон и са изключително подходящи за хора, които искат да пестят време и да не пътуват. За повече информация за онлайн обучението натиснете тук.

При допълнителни въпроси можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените по-долу данни за контакти 🙂