Курсове по италиански език София, Пловдив, Варна, Бургас

Курсове по италиански език в София, Варна и Бургас

Уроци по италиански език. Подготовка за изпити

Бързи връзки

ТЕСТ ЗА НИВОИЗПИТИЗАПИСВАНЕ

Подготовката в нашите езикови школи се ориентира според нуждите на курсистите и техните цели, свързани с изучаването на езика. Имаме курсове за обща подготовка по италиански, но също така и подготовка за изпити или матура. Перфектното научаване на един език се крие в детайлите, затова и ние винаги държим да обсъдим с нашите курсисти колко интензивно имат възможност да посещават обучение и на кои компоненти желаят да се наблегне в отделните уроци. Италианският не е труден за изучаване, ако се подходи към него с интерес и целенасоченост. За да можете да се ориентирате по-добре в структурата на нашите курсове, сме избрали най-честите въпроси, на които обикновено даваме отговор преди записване.

Често задавани въпроси са:

Какви са сроковете за обучение?

  • италиански език за възрастни – 6-седмични курсове (2 пъти по 3 учебни часа)
  • италиански език за деца – 6-седмичен (2 пъти по 3 учебни часа) или 3-месечен (2 пъти на седмица по 1,5 уч. часа)
  • индивидуално обучение – по желание на курсиста

Как мога да определя нивото си?

Входящ тест по италиански можете да направите безплатно в наш офис, или онлайн като кликнете ТЕСТ ПО ИТАЛИАНСКИ.

Подготвяте ли за италиански изпити?

Предлагаме задълбочен тренинг за всеки от изпитите към нивата по Европейската Езикова Рамка, както и за изпитите CELI и други.

изпити CELI

Има ли курсове за деца?

Има отделни групи за възрастни, деца и ученици. Нашите преподаватели разработват своите уроци така, че да подхождат към възрастовата група на курсистите.

Какви учебни програми са предвидени?

– В курсовете за възрастни се работи по международно признатата система „Nuovo Progetto Italiano“, a в индивидуално обучение по същата програма или по материали, които курсистът е избрал.

италиански за възрастни

– Специализираното обучение по бизнес италиански, в сферата на туризма, юридически италиански и други се провежда по специализирани материали.

– В курсовете за деца и ученици се използва най-често системата „Italiano per bambini“, но според възрастта има и други учебници.

– При подготовка за изпити CELI (ЧЕЛИ), матури, кандидат-студентски и други изпити обучението се извършва по специализиран за дадения изпит учебник. При подготовка за матура с италиански се ползват програми, одобрени от МОН.

Предлагате ли разговорен италиански?

Да, комуникативното учене е в основата на нашия подход към езика. Към всяка тема има упражнения за говорене, с които се затвърждават думите и граматиката, взети в урока. За по-голяма реалистичност се пресъздават сцени от ежедневието, курсистите са поставяни в реални ситуации, които те ще срещнат при общуването си на италиански език.

Колко са нивата на обучение?

Предлагаме нива по италиански за начинаещи и напреднали, като основните степени ca 4. Над тях има и специализирани, надграждащи, например за работа в чужбина или за следване в университет.

Кога има започващи курсове по италиански?

Курсовете за всяко ниво започват в началото и в средата на всеки календарен месец. Индивидуалните уроци стартират по предварителна уговорка с преподавател.

Курсове по италиански език

Кои са преподавателите?

Преподавателите в център Давитоз са специалисти по езика с подход към хората и обучението. Всеки един от тях притежава теоретични и практически знания и умения.

Каква е цената на обучение?

Групови обучения

  • общ италиански – 288 лв.
  • матура или CELI – 346 лв.

Индивидуална форма

  • обща езикова подготовка – 346 лв.
  • матура или CELI – 389 лв.
  • друг изпит – 432 лв.

Изпит за сертификат – 168 лв.

Специално предложение – италиански за двама в индивидуална форма, но на цената на групово обучение

Кога се заплаща таксата?

Заплаща се при записване в пълен размер в офисите ни в София, Пловдив, Варна или Бургас, както и по банков път. За бланка на преводното нареждане се свържете с наш служител.

Ще получа ли сертификат след края на курса?

Център Давитоз е лицензиран международно. Курсовете по стандартните нива завършват с изпит и сертификат съобразно Европейската Езикова Рамка, който може да бъде издаден и в превод на италиански или английски.

Валиден ли е сертификатът в чужбина?

Сертификатите от изпитите по италиански, провеждани в Давитоз, са международно валидни за нивата А1 до С2. Те са съобразени както с изискванията на Общата европейска референтна езикова рамка, така и с международните стандарти за езикова компетентност. Могат да послужат както за търсене на работа, така и за по-нататъшно обучение в Италия.

серитификат

Мога ли да се явя само на изпит, без да съм посещавал курс в Давитоз?

Да, при налични предварителни знания по езика можете да се явите на изпит за достигнатото от Вас езиково ниво. Записването се извършва в офисите ни в Бургас, Пловдив, Варна и София, или онлайн. Таксата е 168 лв.

Как мога да уча италиански в Давитоз, ако не съм от града и не мога да пътувам?

Нашите онлайн уроци по италиански език са лицензирани международно и са подходящи за обучение от вкъщи. Провеждат се чрез скайп, слушалки и микрофон и са изключително подходящи за хора, които искат да пестят време и да не пътуват излишно. За повече информация за онлайн обучението натиснете тук.

При допълнителни въпроси можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените по-долу данни за контакти 🙂