Курсове по руски език в София, Варна и Бургас

Курсове по руски език в София, Варна и Бургас

Курсове по руски език за деца и възрастни

Обучението в Давитоз се отличава с подчертана практическа подготовка, ориентирана към умението на курсистите да разговарят на чужд език. Често задаваните от Вас въпроси са:

Каква е продължителността на курсовете по руски език?

– Курсовете по руски за възрастни са 6 седмични, като занятията са 2 пъти седмично по 3 учебни часа.

– Курсовете за деца и ученици са 2 вида: 6 седмични (със занятия 2 пъти седмично по 3 учебни часа) и тримесечни, целогодишни (с 3 часа седмично).

– Индивидуалното обучение е по уговорка.

Как мога да определя нивото си?

Входящ тест по руски можете да направите безплатно в нашите офиси в София (метро-спирка Дианабад/ Студентски град или Опълченска), Варна и Бургас или онлайн, като кликнете ТЕСТ ПО РУСКИ.

руски нива

За кои изпити мога да се подготвя в Давитоз?

За всеки от изпитите по Европейската Езикова Рамка, както и за изпитите ТРКИ и други.

На каква възраст са курсистите в една група?

Има отделни групи по руски за възрастни, за деца и ученици.

Коя е учебната програма, по която се работи?

– В курсовете по руски за възрастни се работи по международно признатите системи Я знаю на отлично РУССКИЙ ЯЗЫК и ПРИГЛАШЕНИЕ В РОССИЮ, a в индивидуално обучение по същите програми или по материали, които курсистът е избрал.

– Специализираното обучение по бизнес руски, в сферата на туризма, юридически руски и други се провежда по специализирани материали.

– При подготовка за изпити ТРКИ, матури, кандидат-студентски и други изпити обучението се извършва по специализиран за дадения изпит учебник.

уроци по руски

Набляга ли се на говоренето?

Да, обучението по руски език в Давитоз е насочено към практическата част на езика, провеждането на диалози и слушането на автентични разговори. Чрез пресъздаване на ежедневието, курсистите са поставяни в реални ситуации, които те ще срещат при общуването си на руски език.

Колко са нивата на обучение по руски език?

Основните нива са 4. Над тях има и специализирани надграждащи, например за работа като лекар в чужбина или за следване в университет.

Кога има започващи курсове по руски?

Курсовете за всяко ниво започват в началото и в средата на всеки месец. Индивидуалните уроци стартират по уговорка.

Кои са преподавателите?

Давитоз провежда висококачествено обучение, следствие на дългогодишна работа и отличен преподавателски състав. Всеки един преподавател притежава теоретични и практически знания и умения.
Курсове по руски език

Каква е цената на обучение?

Таксите са следните:

– обща подготовка 288 лв/ група, 346 лв/ индивидуално.

– матури след 12 клас и кандидатстудентски изпити по руски 346 лв/ група, 389 лв/ индивидуално.

– изпитите ТРКИ и други по-редки изпити по руски език 432 лв/ индивидуално.

– СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! При записване на двама или повече курсисти, които са приятели или роднини, курсът може да се провежда като индивидуално обучение, по график, който курсистите желаят, но на цената на групови занятия.

ВАЖНО: За курсистите на Давитоз изпитите по Международната Езикова Рамка и издаването на сертификат са безплатни. За тези, които не са посещавали курсове в Давитоз, а желаят да се явят само на изпит, цената на изпита и издаването на сертификат е 168 лв.

Кога се заплаща таксата?

Таксата се заплаща при записване за обучението в пълен размер в офисите ни в София, Варна и Бургас.

Ще получа ли сертификат след края на курса?

Център Давитоз е лицензиран международно. Всеки един курс по руски завършва с изпит и сертификат съобразно Европейската Езикова Рамка, който може да бъде издаден в превод на руски език.

Валиден ли е сертификатът в чужбина?

Сертификатите от изпитите, провеждани в Давитоз, са международно валидни за нивата А1 до С2. Те са съобразени както с изискванията на Общата европейска референтна езикова рамка, така и с международните стандарти за езикова компетентност.

Курсове по руски език

Мога ли да се явя само на изпит, без да съм посещавал курс в Давитоз?

Да, записването се извършва в офисите ни в Бургас, Варна и София (офис Опълченски или офис Дианабад/ Студентски град) или онлайн. Таксата е 168 лв.

Как мога да се обучавам, ако не мога да пътувам?

Онлайн курсовете по руски език в Давитоз са лицензирани международно. Провеждат се чрез скайп, слушалки и микрофон и са изключително подходящи за хора, които искат да пестят време и да не пътуват. За повече информация за онлайн обучението натиснете тук.

При допълнителни въпроси можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените по-долу данни за контакти 🙂