Курсове за IELTS в София, Пловдив, Варна и Бургас

Курсове за IELTS в София, Варна и Бургас
В Давитоз можете да получите отлична подготовка за IELTS или друг от изпитите по английски език за кандидатстване във висши учебни заведения в България и в чужбина. Успехът е гарантиран чрез провеждането на пробни изпити, които показват реалния Ви резултат и помагат в работата над по-слабите компоненти. Често задаваните от Вас въпроси са:

Каква е продължителността на курсовете?

– Груповите курсове за IELTS са 5-седмични, като занятията са 2 пъти седмично по 3 учебни часа.

– Индивидуалната подготовка за IELTS е по уговорка с преподавателя.

Какво ниво на английски ми е нужно?

За успешна подготовка за изпита е нужно завършено В2 ниво по английски език. Входящ тест по английски език може да направите безплатно в нашите офиси в София, Пловдив, Варна (Зимно кино Тракия) и Бургас (център) или онлайн, като изберете подходящия тест:

ТЕСТ ЗА НАЧИНАЕЩИ (А1 до В1).

ТЕСТ ЗА НАПРЕДНАЛИ (В2 до С2).

За кои изпити мога да се подготвя в Давитоз?

За всеки от изпитите по Европейската Езикова Рамка, както и за TOEFL iBT, FCE, CAE, Certificate of Proficiency in English, SAT, GRE, GMAT, матура след 12 клас и други изпити

Къде мога да се явя на изпит?

Официалните изпити за IELTS се обявяват и провеждат от Британския Съвет /British Council/ в София, с който ние сме в партньорски отношения. Записването може да стане в офисите на Давитоз.

Коя е учебната програма, по която се работи?

Центърът ни разполага с различни актуални учебни системи за IELTS подготовка и с тестове. По този начин се предоставят на курсиста най-подходящите материали.

Засягат ли се всички компоненти?

Да, обучението в Давитоз е насочено към всички модули на изпита. Върху всеки модул се работи отделно за постигане на по-добри резултати в отделните секции, което да даде по-добър общ резултат на теста.

Колко курса на обучение са нужни?

В зависимост от стартовото ниво може да са нужни един или повече курса на обучение. При успешно завършено В2 ниво по английски език е достатъчен един курс за успешна подготовка за изпита.

Кога има започващи курсове?

Курсовете за IELTS започват в началото и в средата на всеки месец. Индивидуалните уроци могат да стартират по всяко време.

Курсове за IELTS

Кои са преподавателите?

Давитоз провежда висококачествено обучение, следствие на дългогодишна работа и отличен преподавателски състав. Всеки един преподавател притежава както теоретичен, така и практически опит.

Какви са цените за курсовете?

Езикови изпити в групово обучение

376 лв. изпити
 • обучение в група
 • подготовка за езиков изпит
 • петседмичен курс
 • два пъти седмично по три учебни часа

Езикови изпити индивидуално

428 лв. изпити
 • индивидуално обучение
 • подготовка за езиков изпит
 • продължителност по уговорка
 • дни и часове по избор

Изпити с език и математика

475 лв. изпити
 • индивидуално обучение
 • подготовка с чужд език и математика
 • в дни по избор
 • в часове по избор

– Груповото обучение е в отделни групи за изпитите TOEFL, IELTS, Cambridge First Certificate, Advanced и Proficiency.

– SAT, GRE и GMAT са изпити с езикова и математическа част.

– СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! При записване на двама или повече курсисти, които са приятели или роднини, курсът може да се провежда като индивидуално обучение, по график, който курсистите желаят, но на цената на групови занятия.

Кога се заплаща таксата?

Таксата за обучение се заплаща при записването в пълен размер. Може да се заплати в офисите ни в София, Пловдив, Бургас и Варна или по банков път.

Мога ли да се явя само на пробен изпит, без да съм посещавал курс в Давитоз?

Да, записването се извършва в офисите на Давитоз.

Как мога да посещавам курс, ако не съм от града и не мога да пътувам?

Онлайн курсовете по английски език в Давитоз са лицензирани международно. Подготовката за IELTS се провежда чрез скайп, слушалки и микрофон и е изключително подходяща за хора, които искат да спестят време и да не пътуват. За повече информация за онлайн обучението натиснете тук.

При допълнителни въпроси може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените по-долу данни за контакти 🙂