Преводи и легализация София, Бургас и Варна | Калкулатор на цени

Преводи и легализация на документи

Писмени и устни преводи в София, Варна и Бургас

При нас можете да получите следните преводачески услуги на конкурентни цени:

  • преводи на документи и интернет страници – бързи до 24 часа или обикновени до три дни
  • легализация на документи от и за чужбина – заверки, апостил, легализирани преводи
  • устни преводи пред нотариус, конференция или персонално придружаване – симултанен и консекутивен

Къде можете да се възползвате от нашите преводачески услуги?

уроци по математикаКакви са цените за превод на документи?

Обикновени писмени преводи се извършват в рамките на три работни дни, а експресните поръчки в рамките на 24 часа. Нашите цени за преводи важат за една преводаческа страница, която по БДС съдържа 1800 знака. За специални оферти и намаление в обявените стандартни цени, моля обърнете се към наш служител, който да изчисли обема на текста и да Ви даде ценово предложение според големината на поръчката. Можете да разгледате нашата ценова листа за превод ТУК.

За да получите ориентировъчна цена за Вашата поръчка, можете да използвате нашият калкулатор, който изчислява стойността на превода според броя знаци, който той съдържа.

Според Българския държавен стандарт една преводаческа страница съдържа 1800 удара на клавиатурата, включвайки шпации и препинателни знаци. Ако желаете да знаете точната цена предварително, преводач на център Давитоз ще изчисли обема на текста, както и конкретната цена, затова моля не се колебайте да се свържете с нас по телефона или по интернет чрез нашия ФОРМУЛЯР ЗА ЗАПИТВАНЕ, както и на място в офисите ни.

Курсове по бизнес немски в София, Варна и Бургас 2

Устни преводи Давитоз

При сделки пред нотариус, официални срещи или презентации наш преводач може да Ви бъде много полезен както в комуникацията с бизнес партньорите, така и в преговорите. Единствено е нужно да ни посочите език, време на срещата и продължителност и ние ще организираме всичко за Вас. Ако се нуждаете от телефонно обаждане в чужбина, но не сте уверени, че ще разберете какво Ви казват на чуждия език или дали са Ви разбрали правилно, ние също можем да Ви помогнем. Още информация ТУК.

Легализация на документи в София, Варна и Бургас

Легализация на документи

За да се премине държавна заверка, при всеки конкретен превод трябва да се съблюдават много детайли в първоначалния вид на документа, както и оформянето на преведения текст. За повече информация последвайте този ЛИНК.

Корпоративни преводи

Център Давитоз има утвърдени позиции сред множеството фирми за легализирани преводи. Нашите корпоративни клиенти включват едни от най-големите фирми в страната, защото сме се доказали в точността и форматирането на материала, както и в обработката на големи количества текст за кратък период от време. За по-големи поръчки предлагаме намаления в посочените цени, което в никакъв случай не е за сметка на предаването на нашите преводи в срок и с високо качество. Дали търсите преводач на английски на български, или друг вид превод, ние сме насреща. Работим с множество езици, както и с комбинации от два или повече чужди езика. За подпомагане протичането на чуждоезикови бизнес и конферентни срещи, при тържествени и публични събития или при нотариално полагане на подписи имаме на разположение заклети преводачи с богат опит в симултанния превод.

Ключовите предимства на нашите преводи са:

– Изпълнение на възложената работа без забавяне, по Ваше желание и експресни поръчки;
– Възможност за ангажиране в кратки срокове на преводачи за нотариални заверки или за работни срещи и конференции;
– Работите със заклети преводачи, боравещи с терминология в специфичната за Вашите нужди област;
– Можете да преведете интернет страницата си на конкурентни цени;
– Легализация на документи от и за чужбина, заверка на документи в консулски отдел;
– Точност и коректност при спазване на уговорените часове, срокове и цени;
– Преводачи с дългогодишна практика и със специализация в чужбина, например в САЩ, Германия и Италия;
– Между корпоративните ни клиенти са компании като Лукойл Нефтохим, Леместия Балкан Инвестърс, Балкан Уинд, Мастърхаус.

Център Давитоз също така е специализиран в превод на интернет страници, както и на други рекламни съдържания в брошури, каталози, листовки и други. В нашата практика сме работили с различни по формат и обхват уеб страници и софтуерни продукти, като за улеснение на клиентите ни също сме редактирали текстовете директно в компютърните системи за контрол и организация на съдържанието, спестявайки по този начин часове работа във въвеждане на готовите текстове. Често превеждаме специфични по съдържание упътвания и спецификации на машини, апарати, лекарства, както и извадки от съдебни дела. За да получите ценови анализ за преводаческата работа по Вашия текст е достатъчно да ни изпратите описанието и сроковете на желаната услуга, така че ни контактирайте възможно най-скоро.

ЗАПИТВАНЕ