Преводи на документи Бургас, Пловдив, София, Варна


Давитоз– над 20 години опит, 29 езика, 4 офиса и онлайн

Преводи София, Варна, Пловдив, Бургас

Калкулирайте сами цена за превод

ЦЕНИ НА ПРЕВОДАЧЕСКИ УСЛУГИ

ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

ЛЕГАЛИЗАЦИЯ – документи от и за чужбина

легализирани преводи Давитоз

За да се премине държавна заверка, при всеки конкретен превод трябва да се съблюдават много детайли в първоначалния вид на документа, както и оформянето на преведения текст.

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЯ

УСТНИ ПРЕВОДИ – пред нотариус, бизнес срещи, конференции

При сделки пред нотариус, официални срещи или презентации наш преводач може да Ви бъде много полезен както в комуникацията с бизнес партньорите, така и в преговорите. Единствено е нужно да ни посочите език, време на срещата и продължителност и ние ще организираме всичко за Вас. Ако се нуждаете от телефонно обаждане в чужбина, но не сте уверени, че ще разберете какво Ви казват на чуждия език или дали са Ви разбрали правилно, ние също можем да Ви помогнем.

ЦЕНИ НА УСТНИ ПРЕВОДИ

Къде можете да се възползвате от нашите преводачески услуги?

цени за превод на диплома

Корпоративни преводи

Център Давитоз има утвърдени позиции сред множеството фирми за легализирани преводи. Нашите корпоративни клиенти включват едни от най-големите фирми в страната, защото сме се доказали в точността и форматирането на материала, както и в обработката на големи количества текст за кратък период от време. За по-големи поръчки предлагаме намаления в посочените цени, което в никакъв случай не е за сметка на предаването на нашите преводи в срок и с високо качество. Дали търсите преводач на английски на български, или друг вид превод, ние сме насреща. Работим с множество езици, както и с комбинации от два или повече чужди езика. За подпомагане протичането на чуждоезикови бизнес и конферентни срещи, при тържествени и публични събития или при нотариално полагане на подписи имаме на разположение заклети преводачи с богат опит в симултанния превод.

преводи на диплома

Ключовите предимства на нашите преводи са:

  • Изпълнение на възложената работа без забавяне, по Ваше желание и експресни поръчки;
  • Възможност за ангажиране в кратки срокове на преводачи за нотариални заверки или за работни срещи и конференции;
  • Работите със заклети преводачи, боравещи с терминология в специфичната за Вашите нужди област;
  • Можете да преведете интернет страницата си на конкурентни цени;
  • Легализация на документи от и за чужбина, заверка на документи в консулски отдел;
  • Точност и коректност при спазване на уговорените часове, срокове и цени;
  • Преводачи с дългогодишна практика и със специализация в чужбина, например в САЩ, Германия и Италия;
  • Между корпоративните ни клиенти са компании като Лукойл Нефтохим, Леместия Балкан Инвестърс, Балкан Уинд, Мастърхаус.

Център Давитоз е фирма за преводи, специализирана в обработката на интернет страници, както и на други рекламни съдържания в брошури, каталози, листовки и други. В нашата практика сме работили с различни по формат и обхват уеб страници и софтуерни продукти, като за улеснение на клиентите ни също сме редактирали текстовете директно в компютърните системи за контрол и организация на съдържанието, спестявайки по този начин часове работа във въвеждане на готовите текстове. Често превеждаме специфични по съдържание упътвания и спецификации на машини, апарати, лекарства, както и извадки от съдебни дела. За да получите ценови анализ за преводаческата работа по Вашия текст е достатъчно да ни изпратите описанието и сроковете на желаната услуга, така че ни контактирайте възможно най-скоро.

ЗАПИТВАНЕ