УРОЦИ ПО НЕМСКИ ЕЗИК ВАРНА

уроци по немски Варна

УРОЦИ ПО НЕМСКИ ЕЗИК ВАРНА

Повечето хора са на мнение че обучението по немски език е трудна работа. Всъщност то не е по-различно от всяко друго чуждоезиково обучение. За да се овладее чуждия език той трябва преди всичко да се говори. Затова и в нашите уроци по немски език ние залагаме на говоренето още от първите въвеждащи уроци, а с напредването на знанията по езика просто ускоряваме темпото. Така граматиката и словоредът улягат много по-неусетно и човек не се препъва на всяка дума за да се изкаже. Този подход е заложен и в учебните програми, които използваме в нашите курсове на обучение. За тази цел ние винаги се придържаме към най-модерните издания на учебници от водещи немски издателства. За да дадем по-ясна представа за начина на работа, който сме възприели в нашите уроци, ще преминем през някои теми от интерес за нашите бъдещи курсисти.

нива по немски език
КАКВИ НИВА ПРЕДЛАГАТЕ?

Имаме нива за начинаещи, средно напреднали и напреднали. Съдържанието на курсовете ни е структурирано според изискванията на Общата европейска чуждоезикова рамка. Тя предвижда разделението на нивата по букви А1, А2, В1, В2, С1, С2, като в по този начин са подредени от най-ниско до най-високо. Освен подготовка за определено ниво ние също така подготвяме и за официални немски изпити, които са нужни при кандидатстване за квалифицирана работа или следване в немски университет. Също така имаме и специализирани обучения в дадена професионална област (например медицина, право или бизнес комуникация). Разговорния елемент присъства във всеки един от споменатите курсове, но също така може да бъде проведено обучение изцяло съсредоточено върху разговорния немски език, стига познанията на курсиста да го позволяват.

Курсове по бизнес немски в София, Варна и Бургас 2КОЛКО ВРЕМЕ МИ ТРЯБВА ЗА ДА ПРОГОВОРЯ?

Проговарянето само по себе си не е проблем. Въпросът е колко може да каже човек и дали го казва правилно, а това зависи от езиковото ниво, което е достигнал. Затова и разговорите се организират по теми с различна трудност според познанията на курсистите.

КАК ДА НАУЧА НИВОТО СИ?

За да определим нивото на бъдещите курсисти ние използваме тестове за определяне на ниво по немски. Можете да последвате линка към съответния тест за да установите своето ниво или да посетите наш офис във Варна, за да направите безплатен тест на място.

ЗА НАЧИНАЕЩИ

ЗА НАПРЕДНАЛИ

официални немски изпити

ЗА КОИ ИЗПИТИ ПОДГОТВЯТЕ?

Има официални организации, които подготвят и провеждат официални изпити по немски език като основните сред тях са Гьоте институт, TELC, езиковите департаменти към университетите в немскоговорящите държави и други. Ние имаме богат опит в подготовката за най-широко разпространените изпити по немски:

  • TEST DaF
  • DSH
  • Zertifikat Deutsch – В1
  • ZMP (Zentrale Mittelstufenprüfung) – С1
  • ZOP (Zentrale Oberstufenprüfung) – С2

Успешната подготовка за изпит винаги се базира на добри познания на възможно най-високо езиково ниво, затова и общата подготовка по нивата не бива да се подценява. Освен подготовка за официалните изпити, ние също така провеждаме собствени изпити по нивата на Европейската чуждоезикова рамка, като също така даваме възможност за явяване само на изпит за удостоверяване на ниво. Цената може да разгледате ТУК.

Курсове по руски език
КОИ УЧЕБНИЦИ СЕ ПОЛЗВАТ ЗА УРОЦИТЕ?

За езиковото обучение по нивата А1 до В2 използваме системата Motive. След това използваме системата Aspekte. За подготовката за изпит или за специализираните курсове имаме и други учебници, които са специално предназначени за целите на обучението. Както вече беше споменато, учебниците, които използваме за уроците по немски се базират на модерни методики, целящи развитие на разговорната реч и поетапно навлизане в лингвистичните структури, без да натоварват курсистите с излишна информация. Съдържанието на курсовете по нива можете да разгледате ТУК или в съдържанието на учебника, съответстващ на желаното ниво.

КОГА И КАК МОГА ДА ЗАПОЧНА?

Груповите курсове започват всяка втора седмица, а индивидуалното обучение започва до пет работни дни от записването му. За да започнете своето обучение е нужно да знаете за кое ниво искате да се запишете и да предоставите на наш служител данни за изготвяне на договор за посещаване на курс по немски. Записването и заплащането може да се извърши на място в наш офис във Варна или онлайн.


КАКВИ СА ЦЕНИТЕ?

Таксите за курсовете по немски можете да разгледате ТУК.

МОЖЕ ЛИ ОБУЧЕНИЕТО ДА СЕ ПРОВЕДЕ ОНЛАЙН?

Ние в Давитоз от години провеждаме онлайн обучение и можем смело да твърдим, че онлайн базираните ни курсове не се различава с нищо от уроците на място. Разполагаме с платформа за онлайн обучение, в която са качени уроци и упражнения за самостоятелна работа. Онлайн се обучават много курсисти, които вече пребивават в чужбина, но също така и живущи в различни кътчета на България. Основната идея на онлайн курсовете ни е да пестят време и разходи за пътни, а да предоставят най-добро качество на услугата. За да се информирате за възможностите на нашите онлайн курсове по немски, можете да се свържете с нашия офис във Варна или да посетите страницата на онлайн курсовете.

ЗАПИТВАНЕ