Курсове по немски Пловдив. Онлайн уроци за немски изпити

немски език Пловдив

В Пловдив има много немски неща – немски мост над река Марица, немски коледен базар, немски магазин, почетен немски консул. Немско училище в Пловдив има от 1901 година. В него са се обучавали деца от немски семейства, живущи в града. Културната столица на България има тесни връзки с Германия и немския език още от началото на 20-ти век и те продължават и до днес. 

немски мост Пловдив

Оказва се обаче, че няма нито изпитен център на Гьоте институт, нито пък има официален изпитен център на културния институт в града под тепетата. Община Пловдив има амбиция да си сътрудничи с немския културен институт, за да създаде изпитен център и в Пловдив, така както го има в София и Варна. Все пак Пловдив е вторият по големина град в България.

Подготовката по немски език, която по принцип се търси в един голям град е:

  • курсове по немски за деца
  • курсове по немски за ученици и зрелостници
  • курсове по немски за подготовка за изпити
  • курсове по бизнес немски език
  • курсове по разговорен немски език

Професионалната употребата на немски език в града е широко разпространена поради наличието на немски фирми-инвеститори в региона и засиления внос на индустриални компоненти от Германия. В същото време се забелязва тенденция на засилен износ на услуги с немски език, както от града, така и от цяла България, благодарение на големите кол-центрове. Също така се забелязва и голям износ на медицинска работна ръка към Федералната република. Обобщено може да се каже, че хора с немски няма да останат без добре платена работа.

Курсове по бизнес немски

За всички, които не са завършили немска езикова гимназия, но желаят да подобрят своята професионална реализация организираме курсове по немски език, които обхващат всички езикови нива по Европейската референтна рамка и подготвят за желания изпит по немски език. Те се състоят в центъра на града и могат да бъдат както във фиксирани дни и часове, така и индивидуални според потребностите на курсиста. За повече информация можете да се свържете с нас по телефон или имейл, както и по Фейсбук чата ни и да се информирате за нашите предложения.

ЦЕНИ – НИВА – ИЗПИТИ – ЗАПИСВАНЕ