Преводи Пловдив. Легализация на документи. Устни преводи.

превод и легализация Пловдив

Преводи и легализация Пловдив

ЦЕНИУСТНИ ПРЕВОДИКАЛКУЛАТОР

Офисът ни в Пловдив разполага с преводачи както за устни, така и за писмени преводи от и на повече от двадесет езика. Намира се на комуникативно място в непосредствена близост до центъра на града на ул. Булаир 30, но преди да го посетите можете да получите оферта за нужния Ви превод като ни изпратите запитване с приложените документи по имейл или вайбър.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Наш колега ще изчисли безплатно цената на превода и ще ви даде възможно най-ниската цена, която можем да предложим. Ако все пак имате желание да изчислите своя превод самостоятелно, можете да въведете общия брой знаци на документа в нашия КАЛКУЛАТОР НА ЦЕНИ. Избирайки желания език и срок, калкулаторът ще Ви даде точната сума за конкретния превод.

КЪМ КАЛКУЛАТОР НА ПРЕВОДИ

Документи за легализация офис Пловдив

В днешни дни се увеличава все повече броя на документи, които трябва да преминават процедура по легализация, ако ще се ползват в чужбина. За да улесним нашите клиенти сме предвидили списък, в който може да се види какви подписи и печати са нужни за да се премине успешно легализация: ЦЕНИ ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЯ

легализирани преводи Давитоз

Ако все пак не намирате в списъка Вашия документ, моля да се свържете с наш служител да направи справка и да ви върне проверена информация и да Ви потвърди цената на услугата.

Устни преводи Давитоз

Имаме богат опит в организирането на устни преводи – симултанни и консекутивни. Желателно е резервирането на устен преводач да стане няколко дни преди срещата, затова не се колебайте да отправите запитване към наш офис сътрудник и да се информирате за възможностите в желания от Вас език. Таблица с цените на услугите можете да намерите на този линк: УСТНИ ПРЕВОДИ ДАВИТОЗ

Ако все пак срещате затруднения да ни изпратите документи през интернет, можете да ни намерите в работното ни време на адреса ни в Пловдив и нашият колега да изчисли обема и цената на Вашия превод. Можете също така да направите запитване и ние ще се свържем с Вас.

ЗАПИТВАНЕ