За нас – Образователен център ДАВИТОЗ

Образователен център ДАВИТОЗ – лидерът в професионалното обучение. Провеждаме групови курсове и индивидуални занятия по езици, компютърен софтуер, професии и по учебни предмети за помощ в училище. Езиковите курсове се водят на всички нива, като подготовката цели развитие на комуникативните умения на курсистите и успехи в преминаването през официални чуждоезикови изпити и тестове. В курсовете за професионална квалификация и преквалификация създаваме условия да се овладее избраната професия на теория и в частта практика. Провеждаме компютърни курсове в различни насоки, като главно това е работа с дизайнерски и инженерен софтуер, но също така и HTML програмиране, работа с CSS системи за управление на съдържанието и цялостен уеб дизайн. Давитоз е единственият център в страната, който работи по национално и по интернационално лицензирани програми за обучение. Отговаряме на издаденото ни от Агенцията за професионално образование и обучение сертифициране. Нашите учебни школи притежават и международен лиценз от International Education Society (Международно Образователно Дружество). През 2017 година Център Давитоз е удостоен с подбора на Оксфордския академичен съюз за международния приз „Европейско качество“. Центърът получи признание от Оксфордския академичен съюз за изключителното ниво на образователни услуги, спазването на международните стандарти, отличния образователен мениджмънт и способите на преподаване.

Имаме отдел за преводи и легализация, в който нашите служители обработват заявки за превод от частни лица и от корпоративни клиенти. Нашите преводачески услуги се характеризират с бързина и акуратност на изпълнението при абсолютно спазване на заложените срокове за подадените поръчки. Стремим се да предоставяме преводите на конкурентни цени, което може да бъде проверено предварително при възлагане на запитването. Наш сътрудник ще изчисли стойността на Вашия превод. Ще получите необвързваща крайна цена за цялостната услуга преди подаване на поръчката. Също така предлагаме услугата устен превод. Това най-често се случва при събития, официални срещи и презентации.

Разполагаме с офиси в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас, но голяма част от нашите обучения се предлагат и в онлайн курсове. Нашите курсове по интернет се провеждат в директен контакт с преподавателите лице в лице чрез скайп. По този начин ние гарантираме еднакво качество на обучение – онлайн и на място. За повече информация за възможностите на интернет уроците, разгледайте сайта ни или се свържете с наш сътрудник в най-близкия до Вас град.

При извършване на всяка заявена услуга ние прилагаме политика за защита на личните данни.

Още за Давитоз

Образователен център ДАВИТОЗ се ръководи от Вяра Мандраджиева и Тодор Тодоров. Тодор Тодоров следва две години немска филология в Софийския Университет „Свети Климент Охридски“, след което се премества в Германия и завършва магистърската си степен по американистика-англицистика и испански в университет Оснабрюк. Във Филаделфия САЩ Тодор Тодоров усъвършенства знанията си по американски английски. Той преподава немски за чужденци в съюза Интернационален Бунд в Германия и английски и испански в Института по чужди езици в Оснабрюк. Вяра Мандраджиева следва една година педагогика в Софийския Университет „Свети Климент Охридски“, след което заминава за Германия и завършва административен мениджмънт в специализирания университет Оснабрюк. Тя усъвършенства английския си език във Филаделфия САЩ. Работи като проект асистент в бюрото за равноправие в специализирания университет и три години по-късно като административен управител на фирма Хйопфнър в Германия. В университет Оснабрюк Вяра Мандраджиева реализира множество проекти, между които е и проучване на конкурентните предимства на частните училища в Германия.