Уроци по английски език София – цени за изпити

Уроци по английски София

Английски език за начинаещи и напреднали

Бързи връзки

ТЕСТ ЗА НИВОИЗПИТИЗАПИСВАНЕ

Често задаваните от Вас въпроси са:

Колко трае един курс на обучение по английски език?

 • курсовете за възрастни в групови занятия са 5 седмици, с посещения 2 пъти седмично по 3 учебни часа.
 • курсовете за деца и ученици са 2 вида: петседмични (със занятия 2 пъти седмично по 3 учебни часа) и десетседмични (с 3 часа на седмица) с целогодишно провеждане.
 • Индивидуалните уроци са по уговорка с преподавател и се съобразяват със свободното време и темпото на курсиста.

Как да науча нивото си?

Тестове по английски език за определяне на ниво можете да направите безплатно в нашия офис в София или онлайн като изберете подходящия тест:

английски език в София

За кои изпити подготвяте?

Можете да се подготвите за всяко от нивата по Европейската Езикова Рамка, както и за британските и американски изпити:

 • TOEFL iBT – Test of English as a Foreign Language
 • IELTS – International English Language Testing System
 • FCE – First Certificate in English
 • CAE – Cambridge Advanced English
 • Certificate of Proficiency in English
 • SAT, GRE, GMAT
 • матура след 12 клас и други изпити

Имате ли уроци по разговорен английски?

Да, по време на обучението се набляга на практиката: говорене, слушане и писане. Чрез пресъздаване на ежедневието, курсистите са поставяни в реални ситуации, които те ще срещат при общуването си с чужденци, например с англичани и американци.

онлайн нива английски

Кои нива на английски предлагате?

Основните нива са 4. Над тях има и специализирани надграждащи, ползвани например с цел работа като лекар в чужбина или за следване в университет. Нивата по бизнес английски се ориентират също по Европейската референтна чуждоезикова рамка.

Разделени ли са курсовете по възраст?

В нашата езикова школа има отделни групи за деца, ученици и възрастни. Нашите уроци се подготвят така, че да са пригодени за възрастовата група на курсистите.

английски учебници

Кои учебни програми се използват в курсовете?

За подобряванията на знанията и уменията по английски език сме предвидили занимания за деца, ученици и възрастни, които се водят по различни учебни програми.

 • Възрастните работят с езиковата система The New Cambridge English Course, a индивидуалното обучение се води със същата програма или с програми, които курсистът е избрал. Конспектите по обща езикова подготовка можете да разгледате тук или в офисите ни.
 • Специализираните курсове по английски за бизнес употреба, в сферата на туризма, юридически и други типове се провежда със специализирани материали.
 • В нашите уроци по английски за деца и ученици се използват най-често системите Get Ready и Hello, но според възрастта има и други учебници.
 • При подготовка за изпитите (TOEFL iBT, IELTS, FCE – Cambridge First Certificate in English, CAE – Cambridge Advanced Certificate, Certificate of Proficiency in English, SAT, GRE, GMAT, матура след 12 клас и други) обучението се извършва със специализирани учебни помагала.

Кога има дати за започващи курсове?

Ние стартираме нови групи за всяко ниво в началото и в средата на всеки месец. Индивидуалните уроци започват по уговорка. Индивидуалното обучение е с гъвкав график и е ориентирано към нуждите на курсиста.

Кои са преподавателите?

Давитоз провежда висококачествено обучение, следствие на дългогодишна работа и отличен преподавателски състав. Всеки преподавател по английски език разполага не само с теоретични, но и с практически знания и умения по английски език. Нашите учители знаят, че за бързото научаване на материала е нужен правилният подход и затова подготвят часовете си по интересен и забавен начин.
Уроци по английски София

Какви са актуалните цени за курсовете?

Списък с актуалните ни цени за обучение по английски език може да намерите ТУК.

Кога се заплаща таксата?

Таксата за обучение се заплаща при записване за курса в пълен размер. Може да се заплати в офиса ни в София, както и по банков път. За намаления в цените при групови записвания, моля консултирайте се с наш колега.

Уроци по английски София

Валидност на сертификатите

Сертификатите от изпитите, провеждани в Давитоз, са международно валидни за нивата А1 до С2. Те са съобразени както с изискванията на Общата европейска референтна езикова рамка, така и с международните стандарти за езикова компетентност. Могат да бъдат издадени и в превод на английски.

Мога ли да се явя само на изпит?

Да, записването се извършва в офиса ни в София или онлайн.

онлайн курс английски

Имате ли онлайн обучение?

Освен уроци по английски на място в София, всеки курсист има възможност да посещава и на онлайн обучение. Лицензираните онлайн уроци, които се провеждат чрез скайп, слушалки и микрофон, се препоръчват в случай, че искате да пестите време и да не пътувате. За повече информация за онлайн обучение по английски език натиснете тук.

При допълнителни въпроси можете да ни изпратете запитване или директно да се свържете с нас.