Английски език София – курсове и индивидуални уроци

Уроци по английски София

Нашите курсове

Нашите курсове по английски език се отличават с подчертано практически подход към обучението и се ориентират главно към комуникативните умения като правилно говорене и писане. В приятна обстановка в нашите офиси в София – Метростанция Опълченска до Билла на Опълченска или до Метростанция Г. М. Димитров на кръстовището ж.к. Дианабад и Студентски град/ Дървеница, но също така онлайн по интернет, с помощта на нашите преподаватели можете да научите езика и да затвърдите натрупаните знания от предходни курсове.

Често задаваните от Вас въпроси са:

Колко трае един курс на обучение по английски език?

 • курсовете за възрастни в групови занятия са 6 седмици, с посещения 2 пъти седмично по 3 учебни часа.
 • курсовете за деца и ученици са 2 вида: шестседмични (със занятия 2 пъти седмично по 3 учебни часа) и тримесечни (с 3 часа седмично).
 • Индивидуалните уроци са по уговорка с преподавател и се съобразяват със свободното време и темпото на курсиста.

Как да науча нивото си?

Тест за ниво по английски език можете да направите безплатно в нашите офиси в София в Дианабад или на Опълченска или онлайн като изберете подходящия тест:

английски език в София

За кои изпити подготвяте?

Можете да се подготвите за всяко от нивата по Европейската Езикова Рамка, както и за британските и американски изпити:

 • TOEFL iBT – Test of English as a Foreign Language
 • IELTS – International English Language Testing System
 • FCE – First Certificate in English
 • CAE – Cambridge Advanced English
 • Certificate of Proficiency in English
 • SAT, GRE, GMAT
 • матура след 12 клас и други изпити

Имате ли уроци по разговорен английски?

Да, по време на обучението се набляга на практиката: говорене, слушане и писане. Чрез пресъздаване на ежедневието, курсистите са поставяни в реални ситуации, които те ще срещат при общуването си с чужденци, например с англичани и американци.

Колко са нивата, които предлагате?

Основните нива са 4. Над тях има и специализирани надграждащи, ползвани например с цел работа като лекар в чужбина или за следване в университет. Нивата по бизнес английски се ориентират също по Европейската референтна чуждоезикова рамка.

Разделени ли са курсовете по възраст?

Има отделни групи за деца, ученици и възрастни. Нашите уроци се подготвят така, че да са пригодени за възрастовата група на курсистите.

Кои учебни програми се използват в курсовете?

 • Възрастните работят с езиковата система The New Cambridge English Course, a индивидуалното обучение се води със същата програма или с програми, които курсистът е избрал. Конспектите по обща езикова подготовка можете да разгледате тук или в офисите ни в София на Опълченска и Дианабад.
 • Специализираните курсове по английски за бизнес употреба, в сферата на туризма, юридически и други типове се провежда със специализирани материали.
 • В нашите уроци по английски за деца и ученици се използват най-често системите Get Ready и Hello, но според възрастта има и други учебници.
 • При подготовка за изпитите (TOEFL iBT, IELTS, FCE – Cambridge First Certificate in English, CAE – Cambridge Advanced Certificate, Certificate of Proficiency in English, SAT, GRE, GMAT, матура след 12 клас и други) обучението се извършва със специализирани учебни помагала.

Кога има дати за започващи курсове?

Ние стартираме нови групи за всяко ниво в началото и в средата на всеки месец. Индивидуалните уроци започват по уговорка. Индивидуалното обучение е с гъвкав график и е ориентирано към нуждите на курсиста.

Кои са преподавателите?

Давитоз провежда висококачествено обучение, следствие на дългогодишна работа и отличен преподавателски състав. Всеки един преподавател разполага не само с теоретични, но и с практически знания и умения по английски език. Нашите учители знаят, че за бързото научаване на материала е нужен правилния подход и затова подготвят часовете си по интересен и забавен начин.
Уроци по английски София

Какви са актуалните цени за курсовете?

Подготовката е със следните цени:

 • обща подготовка 288 лв/ група, 346 лв/ индивидуално.
 • матура след 12 клас и кандидат-студентски изпити 346 лв/ група, 389 лв индивидуално.
 • изпитите TOEFL, IELTS и Cambridge First Certificate 346 лв/ група, 389 лв/ за индивидуални уроци.
 • Cambridge Advanced и Proficiency 389 лв/ индивидуално.
 • SAT, GRE, GMAT и други изпити 432 лв/ индивидуално.
 • СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! Когато се запишат двама или повече курсисти наведнъж в една и съща група, те заплащат такса като при групови занятия, но са с график като при индивидуално обучение.

ВАЖНО: За курсисти на Давитоз изпитите според Европейската Езикова Рамка и издаването на сертификат са безплатни. За знаещи езика, които не са посещавали обучение при нас, а искат да се явят само на изпит, изпитът и издаването на сертификат е на цена 168 лв.

Кога се заплаща таксата?

Таксата за обучение се заплаща при записване за курса в пълен размер. Може да се заплати в офисите ни в София в Дианабад или на Опълченска, както и по банков път. За намаления в цените при групови записвания, моля консултирайте се в най-близкия до Вас офис.

Валидност на сертификатите

Сертификатите от изпитите, провеждани в Давитоз, са международно валидни за нивата А1 до С2. Те са съобразени както с изискванията на Общата европейска референтна езикова рамка, така и с международните стандарти за езикова компетентност. Могат да бъдат издадени и в превод на английски.
Уроци по английски София

Мога ли да се явя само на изпит?

Да, записването се извършва в офисите ни в София (Дианабад/Студентски град) или онлайн. Таксата е с цена 168 лв.

Имате ли онлайн обучение?

Освен уроци по английски на място, всеки курсист има възможност да посещава и на онлайн обучение. Лицензираните онлайн уроци, които се провеждат чрез скайп, слушалки и микрофон, се препоръчват в случай, че искате да пестите време и да не пътувате. За повече информация за онлайн обучението натиснете тук.

При допълнителни въпроси можете да ни изпратете запитване или директно да се свържете с нас.