НАЧАЛО 

 ЗА НАС 

 КОНТАКТИ

 ЗАПИТВАНЕ


ОНЛАЙН КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК


                             online english courses
ОЩЕ


Лицензирано компютърно обучение


В център Давитоз можете да получите знания и умения по начална компютърна грамотност (Windows, Word, Excel и PowerPoint), както и професионално обучение по програмите 3D Studio Max, Autocad, Corel Draw, Photoshop, Illustrator и други програми...
още на davitoz.org
Лицензирана квалификация по професия


В център Давитоз можете да завършите и лицензирани курсове по професиите счетоводител, оператор на компютър, секретарка, екскурзовод, ресторантьор, готвач, сладкар, сервитьор, барман, хотелиер, офис- мениджър, администратор, фризьор, гримьор, козметик, маникюрист, масажист...
още на davitoz.com


Курсове за ученици по училищни предмети


Център Давитоз провежда и курсове по български език и литература, математика, подготовка за матури, география, химия, история, биология, физика, кандидатстване във ВУЗ и за международно признатите изпити TOEFL iBT, Cambridge First, Advanced, Proficiency, IELTS, SAT, GMAT, GRE, Test DaF, DELE и други изпити...
още на davitoz.org
Преводи и легализация


Център Давитоз извършва писмени и устни преводи със заклети преводачи и легализации от и на всички езици, на всички видове документи и интернет страници. Между клиентите на център Давитоз са Лукойл, Балкан Уинд, Леместия Балкан Инвестърс, Мастърхауз и много други...
още на davitoz.orgМнения за Давитоз


Николета Недева:
"Преподавателите в Езиков център Давитоз са истински професионалисти, превръщащи процеса на обучение в едно приятно и интересно занимание."

За връзка с Давитоз


   


Онлайн обучението по английски в Давитоз се отличава с подчертана практическа подготовка, ориентирана към умението на курсистите да разговарят на чужд език.

Често задаваните от Вас въпроси са:

Каква е продължителността на курсовете?

Курсовете за възрастни са 6 седмични, като занятията са 2 пъти седмично по 3 учебни часа.

Курсовете за деца и ученици са 2 вида: 6 седмични (със занятия 2 пъти седмично по 3 учебни часа) и тримесечни, целогодишни (със занятия 2 пъти седмично по 1,5 учебни часа).


Как мога да определя нивото си?

Входящ тест по английски можете да направите като кликнете тук. онлайн уроци
уроци по английски за деца по интернет
уроци по английски онлайн
За кои изпити мога да се подготвя в онлайн курсовете на Давитоз?

За всеки от изпитите по Международната Езикова Рамка, както и за TOEFL iBT, IELTS, Cambridge First Certificate, Cambridge Advanced Certificate, Certificate of Proficiency in English, SAT, GRE, GMAT и други. курсове онлайн по английски
английски курсове по интернет
онлайн английски език
Какво ми е нужно, за да посещавам онлайн курс по английски?

Нужна е само стабилна интернет връзка, скайп и микрофон със слушалки. Не е необходимо да инсталирате допълнителни програми - всички учебни материали са на онлайн платформата в интернет. english online
english course online

Коя е учебната програма, по която се работи?

- В курсовете за възрастни се работи по международно признатата система The New Cambridge English Course, a в индивидуално обучение по същата програма или по програми, които курсистът е избрал.

- Специализираното обучение по бизнес английски, туризъм, юридически английски и други се провежда по специализирани материали.

- В курсовете за деца и ученици се използват най-често системите Get Ready и Hello, но според възрастта има и други учебници.

- При подготовка за изпити (TOEFL iBT, IELTS, Cambridge First Certificate, Cambridge Advanced Certificate, Certificate of Proficiency in English, SAT, GRE, GMAT и други) обучението се извършва по специализиран за дадения изпит учебник.
английска езикова школа Бургас подготовка по английски, частни уроци по английски в Бургас
курсове по английски с ваучери
Набляга ли се на говоренето?


Да, обучението в онлайн курсовете е насочено към практическата част на езика, провеждането на диалози и слушането на автентични разговори. Чрез пресъздаване на ежедневието, курсистите са поставяни в реалните ситуации, които те ще срещат при общуването си на чужд език, например с англичани и американци.
езикови курсове по английски онлайн, уроци по английски онлайн

подготовка за IELTS онлайн, подготовка за SAT онлайн
Колко са нивата на обучение?


Основните нива са 4. Над тях има и специализирани надграждащи, например за работа като лекар в чужбина или за следване в университет.
подготовка за матура по английски онлайн

уроци по английски език онлайн

Кога има започващи онлайн курсове?


Курсовете за всяко ниво започват в началото и в средата на всеки месец.
частни уроци по интернет

курсове по интернет

Кои са преподавателите?Давитоз провежда висококачествено обучение, следствие на дългогодишна работа и отличен преподавателски състав. Всеки един преподавател е с теоретичен и практически опит.
летни онлай курсове
уроци по английски език

Каква е цената на обучение?

Таксите са следните:


- обща подготовка 288 лв/ група, 346 лв/ индивидуално

- матури след 12 клас 346 лв/ група, 389 лв/ индивидуално

- изпитите TOEFL, IELTS, Cambridge First, Advanced и Proficiency 346 лв/ група, 389 лв индивидуално

- SAT, GRE, GMAT и други 432 лв/ индивидуално

- СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! При записване на двама или повече курсисти, които са приятели или роднини, курсът може да се провежда като индивидуално обучение, по график, който курсистите желаят, но на цената на групови занятия.

ВАЖНО: За курсистите на Давитоз изпитите по Международната Езикова Рамка и издаването на сертификат са безплатни. За тези, които не са посещавали курсове в Давитоз, а желаят да се явят само на изпит, цената на изпита и издаването на сертификат е 144 лв.

подготовка за IELTS
Кога се заплаща таксата?

Таксата се заплаща при записване за обучението в пълен размер.


Ще получа ли сертификат след края на курса?

Център Давитоз е лицензиран международно. Всеки един онлайн курс завършва с изпит и сертификат съобразно Международната Езикова Рамка.


Мога ли да се явя само на изпит, без да съм посещавал курс в Давитоз?

Да, записването се извършва в офисите на Давитоз. Таксата е 144 лв.

курсове по TOEFL iBT онлайн
Валиден ли е сертификатът в чужбина?

Сертификатите от изпитите, провеждани в Давитоз, са международно валидни за нивата А1 до С2.

онлайн курсове по TOEFL iBT
Как мога да посещавам курс, ако не съм в България?

Лицензираните онлайн курсове по английски език, които се провеждат чрез скайп, слушалки и микрофон, са изключително подходящи за хора, които искат да научат английски, но не са в страната. За повече информация за онлайн обучението натиснете тук.

При допълнителни въпроси можете да ни изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените по-долу данни за контакти :)